Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Aigle

    Aigle on valmistanut laadukkaita kumisaappaita korkeilla teknisillä standardeilla vuodesta 1853 lähtien. Aiglen kumisaappaat sopivat täydellisesti niihin tarkoituksiin, joihin ne on suunniteltu: retkeilyyn, metsästykseen ja moneen muuhun. Yritys on myös kehittänyt käytännölliset ja visuaalisesti modernit kumisaappaat kevyille retkille ja kaupunkikäyttöön.

    Yritys: Aigle

    Aigle on ollut kumisaappaiden valmistuksen mestari vuodesta jo 1853 ja jatkaa tämän käsityötaidon perinnettä tähän päivään asti: valtaosa saappaista valmistetaan käsin Ranskassa, pienempi osa Aasiassa. Tämän perinteen mukaisesti saappaissa yhdistyvät aitous, tyyli ja toimivuus. Korkeat laatustandardit ja huomio yksityiskohtiin ovat mallistojen ytimessä ja takaavat tuotteen pitkäikäisyyden. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Boulogne Billancourtissa, Ranskassa.

    Miten Aigle seuraa tuotanto-olosuhteita?

    Kumppanien, joiden kanssa Aigle työskentelee, on allekirjoitettava oma peruskirja, joka perustuu Ranskan urheiluvälineliiton peruskirjaan. Riippumattomat organisaatiot tarkastavat säännöllisesti näiden noudattamista. Itse tuotantoa valvovat tarkastajat, jotka varmistavat valmistuksen ja tuotteiden laadun.

    Mistä Aiglen käyttämät materiaalit ovat peräisin?

    Käytetyt materiaalit hankitaan paikallisilta valmistajilta, kumi tulee tropiikista.

    Aigle ja kestävän kehityksen aihe

    Yritys kehittää jatkuvasti valmistusprosessiaan mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Kumijäte lisätään takaisin kumisekoitukseen ja kierrätetään. Jätemateriaali käytetään uudestaan pohjallisessa.

    Lue lisää
    Suodatin
    9 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite