Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Altra

    Altra valmistaa tasapohjaisia juoksukenkiä - sekä enemmän että vähemmän iskunvaimennettuja, mutta idea on kaikissa sama: tasakorkuinen ZERO DROP™ -pohja mahdollistaa luonnollisen, suoran ryhdin ja tasapainon kantapään ja päkiän välillä.

    Luonnollisen painojakauman ansiosta jalat ja selkä pystyvät paremmin ottamaan vastaan juoksussa syntyvää tärähtelyä, ja akillesjänne sekä pohkeen alaosan lihakset vahvistuvat. Erityisen pohjan lisäksi Altran FOOTSHAPE™ -varvasosasto antaa ukkovarpaan pysyä suorana ja muiden varpaiden levitä askeltaessa luonnollisesti. Tämä auttaa tasapainossa pysymisessä ja vahvistaa juostessa ponnistusta varpaiden osalta. Altran pohjan ja varvasosaston yhdistelmä kannustaa ja edesauttaa juoksemaan iskua pienentävällä tekniikalla.

    Altra sai alkunsa, kun jo 1990-luvun puolivälissä Wasatch-vuorilla Utahissa, Yhdysvalloissa, perustajan Golden Harperin perheen juoksuvälinemyymälän asiakkaat valittivat kipua polvissa, säärissä ja jalkaterissä. Harper tutki asiaa yliopistossa ja perheensä liikkeessä, ja huomasi perinteisten juoksukenkien muodon aiheuttavan heikkoa ryhtiä ja pahentavan juoksussa syntyviä iskuja. Harper yritti vuosia saada kenkäyrityksiä muuttamaan mallejaan tulosten perusteella, mutta lopulta päätyi perustamaan oman yrityksensä, Altran.

    Altran kengissä varpaat ovat levossa ja levittyvät luonnollisesti. Isovarvas pysyy kuitenkin venytysasennossa, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen vakauden ja voimantuoton. Fit4Her™ teknologiaan perustuvat naistenkengät soveltuvat naisen jalkaan, jossa on kapea kantapää ja jalan keskiosa, sekä korkea ja pidempi jalkaholvi. Kaikki Altran kengät tasapainottavat päkiän ja kantapään yhtä korkealle maan pinnasta. Tämä vaimentaa iskuja, kehittää optimaalista juoksuasentoa ja avittaa jalan ojennusta.

    Lue lisää
    Suodatin
    11 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite