Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Bach

    BACH on valmistanut reppuja yli 30 vuoden ajan. Yritys valmistaa erilaisia vaellus-, alppi- ja matkalaukkuja, joista heillä on kattavin kokemus ja osaaminen. Yritys edustaa selkeitä ja yksinkertaisia konsepteja ja hyviä, käytännössä kehitettyjä tuotteita. BACH-repuissa ei ole röyhelöitä - tavoitteena on hyvä muotoilu ja puhdas laatu!

    BACHilla on kaksi "yrityspääkaupunkia": designpääkaupunki Wiesendangenissa lähellä Winterthuria Sveitsissä piirretään uusia malleja ja valmistetaan prototyyppejä. Toiseksi tärkein reppupääkaupunki on Kilkenny Irlannissa, jossa valmistetaan kahta tärkeää tuotetta ja valmistetaan pieniä sarjoja asiakkaille räätälöitynä. Yrityksen logistinen sydän sijaitsee myös Kilkennyssä. Suurin osa yrityksen tuotteista valmistetaan Vietnamissa. Tuotantolaitos Irlannissa tuo kuitenkin valmistukseen joustavuutta.

    Miten Bach hallitsee tuotanto-olosuhteita?

    Vierailemalla tuotantolaitoksissa säännöllisesti ja varmistamalla, että laatu ja olosuhteet ovat vaatimusten mukaiset. 

    Bach ja kestävä kehitys

    Suurin merkitys ympäristölle on rakentaa kestäviä ja luotettavia reppuja, jotka kulkevat ostajien mukana vuosia. BACH saavuttaa tämän tietoisella materiaalivalinnalla ja suunnittelulla sekä huomioimalla pitkäikäisyyden komponentteja/valmistajia valittaessa. Lisäksi yritys tukee asiakkaitaan ylläpitämällä korjauskeskuksia, joissa asiakkaat voivat korjauttaa tuotteita niiden mennessä rikki.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite