Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    BareBar

    BareBar on luonnollinen välipalapatukka, joka valmistetaan puhtaista, ravitsevista hedelmistä ja marjoista. BareBar sopii jokaisen terveellistä, laadukasta ja maukasta ruokaa arvostavan välipalaksi – aina taaperoikäisestä vaariin. BareBar on täydellinen valinta myös erityisruokavalioita noudattavalle, sillä se on laktoositon, gluteeniton ja lisäaineeton, eikä sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

    BareBar-patukoista löytyy 11 herkullista maku, joista kaksi on proteiinipitoista 60 gramman patukkaa. Proteiinipitoiset BareBar-patukat sisältävä 12 grammaa laadukkaita kasviperäisiä proteiineja. Ihanteellisessa suhteessa olevien hamppu-, herne- ja idätetyn tumman riisiproteiinin ansiosta BareBar on erinomainen proteiininlähde myös kasvisruokavalion noudattajalle. BareBarin biofermentoitu riisiproteiini on valmistettu ruskeasta kokojyväriisistä, joten siinä on jäljellä riisin kuori, riisilese. Tuloksena on erinomainen, tehokkaasti imeytyvä proteiini, jonka aminohappoprofiili on sama kuin kananmunassa, ja jonka ihmisen elimistö pystyy hyödyntämään täydellisesti. Etenkin herne- ja riisiproteiinit ovat lisäksi vatsaystävällisiä. BareBarin pähkinät, siemenet ja kasviöljyt sisältävät puolestaan hyviä pehmeitä rasvoja, jotka ovat elintärkeitä sekä energian tuotannossa että kasvussa ja kehityksessä.

    Hyvän välipalan tulee tietysti olla myös maukas. Siinäkin BareBar kestää vertailun tavanomaisiin välipaloihin. Makuasioista ei tietysti voi kiistellä, mutta uskomme, että 11 BareBar-patukan joukosta kuka tahansa löytää suosikkinsa. Vähintään yhden, todennäköisesti useamman.

    Tarkkaan valitut raaka-aineet

    Marjoissa ja hedelmissä on eroja. Kaikessa toiminnassamme laatu on asia, josta emme tingi. Tämä koskee luonnollisesti myös BareBar-patukoiden raaka-aineita. BareBar-patukoiden pehmeä rakenne syntyy tuoreista raaka-aineista, jotka ostamme aina suoraan sertifioiduilta tuottajilta. Emme hae kustannussäästöjä ostamalla valmiiksi suojakaasuun pakattua raaka-ainemassaa. Vain hankkimalla raaka-aineet tuoreina suoraan tuottajilta voimme varmistaa niiden laadun, alkuperän ja oikeanlaisen käsittelyn. Laadunvalvonta on jatkuvaa työtä, joten tutkimme perusteellisesti jokaisen raaka-aine-erän omassa laadunvalvonnassamme.

    Haluamme tarjota alansa parhaita tuotteita, ja ne syntyvät vain ensiluokkaisista raaka-aineista.

    Valmistus kotimaassa

    Laadukkaista raaka-aineista syntyy laadukas tuote vain huolellisen valmistusprosessin kautta. Siksi BareBarit valmistetaan Suomessa omassa tehtaassamme, jossa kylmäpuristamme patukkamassan kokonaisista, kuivatuista taateleista, siemenistä, marjoista ja hedelmistä. Patukkamassaa ei missään vaiheessa keitetä eikä kuumenneta yli 42 asteen. Kylmäpuristus säilyttää raaka-aineiden vitamiinit, suojaravinteet ja muut tehoaineet alkuperäisessä muodossaan. Kylmäpuristuksessa ei myöskään käytetä kemiallisia liuottimia tai muita teollisia prosesseja, vaan patukat valmistetaan ainoastaan mekaanisesti puristamalla.

    Vastaamalla itse BareBar-patukoiden valmistuksesta voimme luottaa niiden laatuun ja tuoreuteen. Haluamme tarjota tuotteita, joista voimme olla ylpeitä. Meille kelpaa vain paras, eikä asiakkaidemme tarvitse tyytyä vähempään.

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite