/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Brooks England

    John Boultbee Brooks perusti Brooksin vuonna 1866 Birminghamissa, Englannissa. Brooks valmistaa kestäviä, käsintehtyjä nahkasatuloita ja pyöräilyyn liittyviä tarvikkeita ja varusteita.

    Satuloiden koko tuotanto on käsityötä nahan käsittelystä työpöydällä kokoamiseen. Teräksiset satulan rungot leikataan ja taivutetaan tehtaalla. Näihin toimintoihin käytetään erikoiskoneita, joista osa on yli 90 vuotta vanhoja vanhoine työkalusarjoineen. Satulan valmistuksessa käytettävän nahan tulee olla tasalaatuista (n. 5 mm) ja rakenteeltaan sopivaa. Lisäksi nahkamateriaali on kasviparkittu (ilman kromijäämiä). Nahka imee hikeä ja kosteus ei pääse kerääntymään. Tavoitteena on miellyttävä ajokokemus kaikissa sääolosuhteissa.

    Kaikissa malleissa on yksi vaijerirunko, mikä tekee niistä yhteensopivia nykyaikaisten istuinpylväiden kanssa. Kaikki satulat on nastoitettu niiteillä ja varustettu kiinnityssilmukoilla laukkuja varten. Pyöräilylegendat, kuten Girardengo, Eddy Merckx ja Anquetil, ovat ajaneet Brooksin satuloilla.

    Vuonna 2002 Brooks England myytiin Selle Royalille (Italia), mutta sillä ehdolla, että nahkasatulat valmistetaan edelleen Englannin tehtaalla.

    Pääkonttori

    Smethwick, West Midlands, Englanti (tuotanto)
    Pozzoleone, Italia (myynti ja markkinointi)
    Tuotanto tapahtuu kahdessa maassa: Englanti (nahkasatulat) ja Italia (Cambium-satulat, tekstiilit, laukut).
    Lue lisää
    Suodatin
    Suodatin
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite