Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Cocoon

    Cocoon tekee matkustamisesta ja erityisesti matkalla nukkumisesta juhlaa ja ylellisyyttä. Itävaltalainen yritys on perustettu 1989 sen jälkeen, kun perustaja oli Balin matkallaan lähellä pyyhkiytyä virran mukaan pestessään raskasta puuvillalakanaa.

    Yritystä johtaa pieni ja motivoitunut ryhmä, joka koostuu innokkaista matkailijoista, ja jotka omien kokemuksiensa pohjalta suunnittelevat erilaisia lakanoita ja tyynyjä eri käyttötarkoituksiin. Nykyään tuotteita onkin saatavilla monista eri materiaaleista valmistettuna ja siten eri ympäristöihin sopivina malleina. Pieneksi pakkautuva lakana ovat mukava, hygieninen varuste käytettäväksi hotelleissa, hostelleissa, teltoissa ja alppimajoissa, ja helpottaa oloa niin kylmissä kuin kuumissakin olosuhteissa.

    Silkin eräs ylellisimpiä ominaisuuksia on sen valtava kosteudenimukyky: silkki voi imeä itseensä kosteutta jopa 30 % kuivapainostaan ja siitä huolimatta se tuntuu kuivalta ja miellyttävältä. Cocoonin ydinosaamisalue on aidon silkin kudontamenetelmät: tämän vaativan taidon tyyssija ja merkittävin laatusilkin tuottaja on jo 5000 vuoden ajan ollut Kiina, missä Cocoon valmistaa tuotteensa omassa tehtaassaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Cocoon liittyi vuonna 2012 yritysten sosiaalista vastuunkantoa valvovaan BSCI-aloitteeseen, joka valvoo työntekijöiden olosuhteita.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite