/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Columbia

    Columbia on perheyritys, joka valmistaa luotettavia ja suojaavia vaatteita kaiken ikäisille seikkailijoille. Valikoima vaihtelee kuorivaatteista lämmittelyyn ja UV-suojallisiin vesiurheiluvaatteisiin ja talviurheiluvaatteisiin. Yritys on kehittänyt omia vaateteknologioita, jotka käyttöalueesta riippuen lämmittävät, viilentävät, pitävät kuivana tai suojaavat UV-säteilyltä ja hyönteisiltä. Columbia takaa, että jokainen malli on läpäissyt kestävyystestin ennen kuin se lisätään valikoimaan. Valikoimassa on vaatteita sekä aikuisille että lapsille.

    Columbia Sportswear Company perustettiin Portlandissa, Oregonin osavaltiossa, Yhdysvalloissa vuonna 1938. Kaikki alkoi hatusta. Kalastusliivin ja tuplatakkikonseptin kehittämisen myötä Columbiasta on tullut johtava yritys ulko- ja talviurheiluvaatteiden sekä retkeily-/vaellus- ja monitoimikenkien alalla. Se on asettanut tavoitteekseen tarjota oman kehitystyönsä ja innovaatioidensa avulla parhaat tuotteet monipuoliseen ulkoiluun. Tekniikat, kuten Omni-Shade (UV-suojavaatteet), Insect Blocker (tekstiilisuojaus hyönteisiltä), Omni-Freeze (vaatteiden jäähdytystekniikka), Omni-Dry (hengittävä ja vedenpitävä kalvotekniikka; PTFE-vapaa), Omni-Heat (ainutlaatuinen) lämpötekniikka) tai OutDry (ainutlaatuinen 3D-kalvolaminointitekniikka kengissä ja käsineissä) asettavat standardit ulkoiluteollisuudelle ja antavat ulkoilmaharrastajille aina optimaalisen varustelun ja suojan kaikissa sääolosuhteissa. "Trying stuff" -filosofia edustaa ehdotonta innovaatiohenkeä, joka myös kannustaa toteuttamaan uusia ideoita ja lähestymistapoja. Rohkeus astua askeleen pidemmälle ja poistua vauhdikkailta poluilta, kyseenalaistaa konsepteja ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja näkyy erityisesti viime vuosien teknologia- ja tuotekehityksessä. Globaalisti aktiivisena ja menestyvänä yrityksenä Columbia on edelleen perheyritys, nyt jo 3. sukupolvessa.

    Pääkonttori

    Columbian pääkonttori sijaitsee edelleen Portlandissa, Yhdysvalloissa. 
    Tuotteita valmistetaan Kiinassa, Vietnamissa, Intiassa, Indonesiassa, Bangladeshissa, Kambodžassa, Filippiineillä ja Thaimaassa. Tuotanto-olosuhteita hallitaan yrityksen omalla säännöstöllä, huolellisella seurannalla ja jatkuvalla koulutuksella. Columbian käyttämä untuva tulee Kiinasta ja Itä-Euroopasta.

    Columbia ja kestävyys

    Columbia osallistuu Hong Kong Cleaner Production -ohjelmaan ja on Outdoor Industry Associationin (OIA) Eco-työryhmän jäsen. Yritys käyttää monissa tuotteissaan kierrätettyä polyesteriä. Yrityksen itse kehittämä Omni-Heat synteettinen kuitueriste koostuu 50 % kierrätetystä polyesterista ja tarjoaa samalla yhden alan parhaista eristysominaisuuksista synteettisten kuitueristeiden alalla.
    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite