Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Cotopaxi

    Cotopaxin uskontunnustus on ”Tehdä hyvää!” Se koskee myös itse nuorekasta yritystä, joka on kuuluisa värikkäistä ulkoiluvaatteistaan ja yksilöllisesti suunnitelluista repuistaan. Cotopaxi näkee yrityksen keinona saada aikaan positiivinen muutos maailmaan, yrityskulttuuriin ja kestävään tuotantoon.
    Cotopaxi käyttää 1 % liikevaihdosta (ei voitostaan!) tukemaan erilaisia sosiaalisia hankkeita sekä Yhdysvalloissa että kansainvälisesti. Se tarkoittaa esimerkiksi pakolaisten kotouttamisohjelmia tai apua maailman heikommassa asemassa oleville ja konflikteista kärsiville alueille. Köyhyyden torjunta on Cotopaxin keskeinen kehittämiskohde.

    Kestävät tuotteet ovat hauskoja - visuaalisesti ja toiminnallisesti. Arjessa, kiipeilyssä, matkoilla ja tietysti vaeltaessa! Jos kaipaat jotain uutta ja epätavallista, olet tullut oikeaan paikkaan: Cotopaxi tulee Yhdysvalloista ja sitä saa nyt myös Partioaitasta!

    Pääkonttori

    Cotopaxin pääkonttori sijaitsee Salt Lake Cityssä kauniissa Utahin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Tuotteet valmistetaan Filippiineillä, Kiinassa, Intiassa ja Boliviassa.

    Tuotanto-olosuhteiden hallinta

    Cotopaxi on "B Corporationin" jäsen. "B Corporation" on määritellyt sosiaaliset standardit ja ympäristövaatimukset, joita kaikkien jäsenten on noudatettava tuotannon aikana. Se on eräänlainen "reilun kaupan logo" yrityksille. Kolmas, riippumaton elin tarkastaa vaatimustenmukaisuuden. Yrityksen kokonaisvaikutus sen työntekijöihin, tavarantoimittajiin, yhteiskuntaan ja ympäristöön arvioidaan.

    Mistä Cotopaxissa käytettävä untuva on peräisin?

    Cotopaxi untuvatuotteet ovat RDS (Responsible Down Standard) -sertifioituja. Tämän standardin tarkoituksena on varmistaa, että untuvat ja höyhenet ovat peräisin eettisesti käsitellyistä eläimistä.

    Cotopaxi ja kestävä kehitys

    Cotopaxi pyrkii maksimaaliseen kestävyyteen tuotekehityksen kaikissa vaiheissa. Sustainable Apparel Coalition (SAC) jäsenenä Cotopaxi käyttää Higg-indeksiä arvioidakseen kaiken tuotannon ympäristövaikutuksia. SAC on tällä hetkellä yli 200 yrityksen, yhdistyksen ja järjestön verkosto. "Higg-Index" on SAC:n verkkopohjainen optimointityökalu. Tavoitteena on luoda yhtenäinen arvio vaate- ja kenkätuotteiden sekä kodintekstiilien kestävyydestä.

    Cotopaxi tekee yhteistyötä myös kumppaneiden kanssa jäte- ja kierrätysmateriaalien hyödyntämiseksi. RePurpose-kokoelma on kehitetty erityisesti jätteen välttämiseksi. Käytössä on täysin ehjät materiaalijätteet, jotka muuten päätyisivät kaatopaikoille jätteeksi.

    Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: Valmiiden tuotteiden konttikuljetukset on hiilikompensoitu.
    Lue lisää
    Suodatin
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Tilavuus / l
    -
    ok

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite