Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Deuter

    Deuter tekee jatkuvaa tuotekehitystä, josta päivittyvät mallit kertovat, sekä jatkuvaa ympäristötyötä. Hans Deuter perusti yrityksen jo vuonna 1898 Augsburg-Oberhausenissa Baijerissa, ja toimitti aluksi laukkuja ja pusseja Baijerin kuninkaalliselle postilaitokselle.

    Myöhemmin valikoima laajeni kattamaan myös telttoja, rinkkoja ja muita ulkoiluvarusteita, joita käyttivät 1970-luvulle asti lähes kaikki saksalaiset retkikunnat, niin Alpeilla kuin Himalajalla. Vuonna 1971 Deuter oli suurin reppujen ja laukkujen valmistaja Saksassa, ja 1980-luvun lopulta Deuterin kehitystiimissä on ollut runsaasti alppinisteja, pyöräilijöitä ja vuoristo-oppaita, tuoden kehitystyöhön alusta lähtien laajaa näkemystä käytännöllisistä ominaisuuksista.

    Vuodesta 2006 lähtien Deuter on ollut perustajajäsen European Outdoor Conservation Associationissa, 2008 lähtien Bluesign System Partner, 2011 lähtien Fair Wear Foundation jäsen ja vuonna 2015 järjestön "Best Practice Award" -voittaja, ja 2015 lähtien Saksan valtion tekstiilialan ekologisen aloitteen Textilbündnisin jäsen.

    Deuterin historiaan mahtuu lukuisia "ensimmäisiä" ja Deuteria voikin sanoa pioneeriksi reppujen alalla. Vanha saksalainen talo tekee edelleen huippulaadukkaita ja viimeisen päälle mietittyjä reppuja, rinkkoja ja laukkuja, myös naisille mitoitettuna. Deuter on luotettava kumppani niin päivittäiseen käyttöön kaupungille kuin kaikista vaativimpiinkin seikkailuihin.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite