Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Elkline

    Hampurilainen Elkline on suunnitellut ulkoiluvaatteita koko perheelle vuodesta 1999 lähtien. Kahden vuosikymmenen ajan Elkline on vakuuttanut ainutlaatuisella käsialallaan ja herättänyt monia tunteita. Rennot hupparit, leikkisät paidat, istuvat housut, muodikkaat vaatteet – mutta myös tyylikkäitä ja joskus myös yksinkertaisia takkeja kuuluu valikoimaan naisille, miehille ja lapsille. Erityisesti lapset, tytöt ja pojat, ovat suunnittelussa keskipisteenä. Tytöille on usein tarjolla maagisia mekkoja ja paitoja, pojille ja tytöille housut, talvitakit, urheilulliset hupparit - ja paljon muuta.

    Elklinestä on kehittynyt varteenotettava tekijä outdoor lifestyle -sektorilla. Ei ehkä välttämättä kunnianhimoisille, suoritussuuntautuneille ulkourheilijoille, mutta ennemminkin nuorille elämän ja luonnon ystäville.
    Ihmiset, jotka nauttivat ulkoilusta - kävellessä myrskyisellä ojalla sekä huolettomana kesäpäivänä. Lasten leikkikentällä, viikonloppuretkellä ja toimistolla. Laaja mallisto tarjoaa laajan valikoiman naisten, miesten ja lasten suosikkivaatteita moneen tilanteeseen. Elkline-takit, Elkline-housut, Elkline-t-paidat – kaikkea mitä sydämesi kaipaa urbaanissa ulkoilussa.

    Tasan 20 vuotta myöhemmin yritys on "kasvanut" omaan lukuunsa. Muotoilu muuttui huomattavasti ja merkittävästi vuonna 2019, tapahtui niin sanottu "uudelleenbrändäys". Enemmän vaimennettuja värejä, vähemmän kuoseja, erilainen tyyli. Takit, takit ja villapaidat ovat nyt vakuuttavia erilaisella muotoilulla, edelleen todistetulla laadulla ja hyväksi todetuilla leikkauksilla. Odotamme innolla "Hampurissa syntyneitä" uusia ideoita ja inspiraatioita!

    Yritys

    Vuonna 1999 Elklinen perustaja Stephan Knüppel aloitti visionsa muun muassa siitä, että hänen yrityksensä housut ja takit eivät olisi vain laadukkaita ja muodikkaita yhtä aikaa, vaan että jokaisesta tuotteesta tulee pitkän ajan kumppani ja ystävä kaikissa tilanteissa. Viime vuosien menestys osoittaa, että Elkline on oikeassa.Aloitettuaan vain yhdellä myymälällä, Elkline tavoittaa nykyään suuren joukon faneja ja asiakkaita laajan myyntiverkoston kautta. Yhden henkilön innostus on kasvanut yritykseksi, joka työllistää lukuisia työntekijöitä, jotka ovat ylpeitä ja innostuneita aikaansaannoksistaan. Elklinessä on erityisen tärkeää, että Hampurin ja Kielin tiimin ihmiset eivät voi vain hyvin, vaan että tuotantotiloissa vallitsee myös miellyttävät työolosuhteet ja että työntekijöitä kohdellaan reilusti.

    Pääkonttori ja tuotanto

    Hampuri, Saksa. Tuotteet valmistetaan pääasiassa Euroopassa, Saksassa, Portugalissa, Liettuassa ja Turkissa. Osa tuotannosta tapahtuu Intiassa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa.

    Miten Elkline hallitsee tuotanto-olosuhteita?

    Yrityksen pyrkimys on valmistaa tuotteita ekologisissa ja sosiaalisesti inhimillisissä olosuhteissa. on Erityisen tärkeää Elklinelle on asiakkaiden ja tuottajien turvallisuus, jonka eteen yritys työskentelee joka päivä intohimoisesti. Tätä varten kehitettiin sisäinen kestävän kehityksen strategia, joka sisältää seuraavat toiminta-alueet: Kestävä hankinta, kestävä laatu, toimittajauskollisuus ja sosiaaliset standardit. Arvojen sekä ihmis- ja työoikeuksien viestintä tapahtuu Elkline Code of Conduct -ohjeiston pohjalta, joka perustuu Kansainvälisen työjärjestön määräyksiin. Elkline Code of Conduct -periaatteiden noudattaminen Euroopan tuotantolaitoksilla varmistetaan henkilökohtaisella kontaktilla ja tuotanto-olosuhteiden tuntemuksella paikan päällä. Kaukoidän tuotantolaitokset ovat BSCI - Business Social Compliance Initiative -aloitteen jäseniä tai ovat valmiita GOTS-sertifiointiin.

    Elkline ja kestävä kehitys

    Vaatteen jokaiseen osaan sovelletaan Elkline-vaatimusprofiilia, niin sanottua Eco-Garment-ID:tä. Tämä vaatimusprofiili perustuu Ökotex Standard 100 Class 1 vauvoille ja kieltää myös REACH-asetuksen kannalta merkityksellisten kemikaalien käytön. Toimittaja todistaa, että materiaalit täyttävät vaatimusprofiilin toimittamalla Ökotest-sertifikaatin tai vastaavan testausselosteen. Vaatteiden jälleenmyyjänä Elkline luonnollisesti testaa tuotteet joka kausi tarkan suunnitelman mukaan yhteistyössä akkreditoidun testilaboratorion Hermes Hansecontrolin kanssa.
    Yritys on myös sitoutunut luomupuuvillasta valmistettujen tuotteiden valmistukseen ja edistää Global Organic Textile Standardin (GOTS) mukaista sertifiointia. Luomupuuvillasta valmistettujen T-paitojen osuus kasvaa vuodesta toiseen. Vedenpitävien vaatteiden kyllästys on myös toteutettu PFC-vapaasti.

    Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: Elkline on sitoutunut sosiaaliseen auttamiseen, jossa sekä paikallisia että kansainvälisiä hankkeita tuetaan pitkäjänteisesti ja erittäin harkitusti. Hankkeet vaihtelevat intialaisen koulurakennuksen rahoittamisesta sosiaalisesti heikommassa asemassa olevien lasten auttamiseen Saksassa ja metsänistutukseen Costa Ricassa.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite