/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    EMU Australia

    EMU Australia valmistaa käsin kenkiä erittäin laadukkaista luonnonmateriaaleista. Kaikki nahkakengät valmistetaan vettä hylkivästä australialaisesta lampaannahasta, joka on paksua ja ilmavaa. Jokainen kenkäpari on tarkasti käsin valmistettu alusta loppuun.

    Aidoilla australialaisilla ugg bootseilla on mielenkiintoinen historia. Australian eteläosien surffarit kylmästä vedestä tultuaan sitoivat lampaannahkapalan lämmittämään kylmenneitä jalkoja. Tätä kutsuttiin uggly bootsiksi. Aikojen kuluessa uggly bootseja alettiin valmistamaan ja tekemään niistä tyylikkäitä ja vedenpitäviä kenkiä niin surffareille kuin muille tyylitietoisille. Samalla nimi lyhentyi ugg bootsiksi, josta myös syntyi yleisnimitys kenkätyylille.

    EMU Australia valitsee tarkoin materiaalitoimittajansa, jotta pystyvät varmistumaan parhaimmista raaka-aineista. Kenkien suunnitteluun käytetään paljon aikaa, jotta kengistä tulisi sekä mukavat, käytännölliset ja pitkäkestoiset.

    Emu on Australian kansallislintu, joka seisoo ylpeänä ja korkealla ja liikkuu nopeasti eteenpäin ottamatta askelia taaksepäin. Emut ovat selviytyjiä, jotka pystyvät elämään erittäin vähällä ravinnolla ja vedellä autiomaassa. Nämä arvot kuvastavat myös EMU Australiaa.

    EMU Australia on yhteistyössä WaterAidin kanssa auttamassa puhtaan veden saantia Itä-Timorissa ja Papua Uusi-Guineassa. Lue tarkemmin WaterAidin ohjelmasta.

    Lue lisää

    Suodatin
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite