Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Esbit

    Saksalainen tuotemerkki Esbit on valmistanut korkealaatuisia ja innovatiivisia mukana kuljetettavia keittimiä jo 80 vuoden ajan. Suosittuja uuneja on saatavana kahtena eri mallina, kuivapolttoainetta ja alkoholia polttavina keittiminä. Hyvin harkitut toiminnot tekevät keittimistä erityisen kevyitä, kokoontaitettavia ja erittäin kestäviä. Lisäksi Esbitillä on luonnollisesti tarjolla myös oikeat keittoastiat, kannettavat hiiligrillit, pullot, ruokailuvälineet ja astiat.

    Yritys

    Perinteisen saksalaisen Esbit-tuotemerkin historia alkoi vuonna 1936 tunnettujen kuivapolttoainetablettien keksimisestä. Pian seurasi muita tuotteita, kuten taskukokoinen liesi, jotka monet ovat tunteneet armeija-ajan, ensimmäisten ruoanlaittoyritysten aikana lapsena tai luotettavana kumppanina tutkimusmatkoilla ja kiipeilymatkoilla. Nykyään Esbit tarjoaa perinteisten tuotteiden lisäksi laajan valikoiman innovatiivisia ja laadukkaita ruoanlaittojärjestelmiä, keittoastioita, titaanista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tyhjiöpulloja ja -astioita mottona: "Toimivuuden ja modernin muotoilun ei tarvitse olla ristiriidassa".

    Pääkonttori ja tuotanto

    Hampuri, Saksa. Tuotteet valmistetaan Kiinassa ja Saksassa.

    Miten Esbit hallitsee tuotanto-olosuhteita?

    Jotta asiakkaiden ja yrityksen omiin vaatimuksiin pystytään vastaamaan, Esbit on määritellyt selkeät laatustandardit ja säännöt yhteistyölle valmistusyritysten kanssa. Yritys myös valvoo niiden noudattamista mahdollisimman hyvin. Siksi Esbit vierailee myös säännöllisesti paikan päällä tuotantotiloissa. Yritys myös teettää palveluntarjoajilta lähtevien tavaroiden tarkastuksia niiden spesifikaatioiden mukaisesti. Esbit ei lähetä tuotteita, joille ei ole tehty lähtevän tavaran tarkastusta ja jotka eivät täytä vaatimuksia. Yhteistyön sääntöihin kuuluu, että kiinalaiset tavarantoimittajat ovat sitoutuneet noudattamaan ”sosiaalista eettistä säännöstöä” ja ettei säännöstön vastaista toimintaa ole ilmennyt ennen yhteistyön alkamista. On sanomattakin selvää, että tuotteet täyttävät maakohtaiset lakivaatimukset.
    Lue lisää
    Suodatin
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Tilavuus / l
    -
    ok
    Suodatin
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Tilavuus / l
    -
    ok

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite