Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Fjällräven

    Tutustu Suomen kattavimpaan Fjällräven-valikoimaan! Fjällräven on tuttu brändi kaikille ulkoilua ja retkeilyä harrastaville ja sen suosio on nopeasti kasvanut myös näiden harrastuspiirien ulkopuolella. Esimerkkinä suosiosta Fjällräven Expedition -tuoteperhe laadukkaine untuvatakkeineen ja -asusteineen.

    Tutustu myös uuteen Fjällrävenin ja Specializedin yhteistyömallistoon, jossa yhdistyvät pyöräilyn ja vaelluksen asiantuntemus:

    Katso Fjällräven x Specialized -mallisto »

    Tunnetko tarinan Fjällrävenin takana?


    Tarina kertoo, että 14-vuotias Åke Nordin tympääntyi vanhaan rinkkaansa ja päätti tehdä itse paremman. 10 vuotta myöhemmin, vuonna 1960, Åke perusti Fjällrävenin kotinsa kellarissa Örnsköldvikissä, Ruotsissa ja kehitti alumiinirunkoisen, kevyen mutta vahvan rinkan. Loppu onkin historiaa.

    ”Olen aina kehitellyt juttuja omiin tarpeisiini. Minussa ei ole mitään erikoista, olen ihan tavallinen kaveri. Mutta kun kehitän jotain itselleni, siitä hyötyy yleensä myös monet muutkin.” - Åke Nordin.

    Fjällräven valmistaa käyttöä ja aikaa kestäviä varusteita


    Fjällrävenin ideologiana on tuoda luonto ihmisille tavoitettavammaksi aikaa kestäviä ulkoiluvarusteita valmistamalla. Fjällräven haluaa kannustaa olemaan luonnossa ja pitämään luonnosta hyvää huolta. Koko toiminnan sydän jo vuodesta 1960 on ollut tuotteiden suunnittelu kestämään käyttöä ja aikaa. Se onkin vastuullisuudessa erittäin tärkeä näkökulma, joka usein jää vähälle huomiolle. 


    Vaatteissa ja varusteissa käytetään lujia ja kestäviä materiaaleja, niitä on helppo korjata sekä ne suunnitellaan ajattomiksi. Ne kestävät asianmukaisesti huoltamalla jopa eliniän tai useamman sukupolven ajan.

    Tervetuloa tutustumaan laajan valikoiman Fjällräven Brand Corneriimme


    Fjällräven Brand Corner on myymälä myymälämme sisällä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tietyissä myymälöissämme on erittäin laaja valikoima Fjällräven-tuotteita. Lisäksi myymälöistä toki löytyy Partioaitan tuttu valikoima. Fjällräven Brand Cornerit sijaitsevat Helsingin Yrjönkadun, Vantaan Jumbon, Tampereen, Turun Hansan, Jyväskylän, Vaasan ja Oulun myymälöidemme yhteydessä. Astumalla sisään myymälään, pääset ulos!

    Katso myymälöiden aukioloajat »

    Asiantunteva ja palveleva henkilökunta Fjällrävenin Brand Cornerissa


    Fjällräven Brand Corner -myymälöissämme on Service Center -palvelu, josta saat apua, kun tarvitset esimerkiksi varaosia Fjällräven-tuotteisiisi. Myymälän vahauspisteeseen voit tuoda G-1000-vaatteesi vahattavaksi ja näin pidentää vaatteesi käyttöikää. Myymälöistä löytyy myös ompelupalvelu, mikäli on tarvetta vaikkapa housujen lyhentämiseen.

    Myymälöiden henkilökunta on saanut lisäkoulutusta Fjällräveniltä ja he ovat todellisia asiantuntijoita, mitä tulee Fjällrävenin valikoimaan.

    Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan Fjällrävenin Brand Corneriin!

    Lue lisää
    Vihreämpi Valinta
    • (321)
    Hinta / €
    -
    ok
    Paino / g
    -
    ok
    Tilavuus / l
    -
    ok
    Suodatin
    688 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite