/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet    Suomen laajin Fjällräven-valikoima

    Tervetuloa tutustumaan Suomen kattavimpaan Fjällräven-valikoimaan! Fjällräven on tuttu brändi kaikille ulkoilua ja retkeilyä harrastaville ja sen suosio on nopeasti kasvanut myös näiden harrastuspiirien ulkopuolella.

    Tutustu Fjällrävenin ja Specializedin yhteistyömallistoin, jossa yhdistyvät pyöräilyn ja vaelluksen asiantuntemus:

    KATSO FJÄLLRÄVEN / SPECIALIZED-MALLISTO
     
    Uutuuksia Fjällräveniltä 
    Katso muita Fjällräven tuotteita

    Fjällräven

    Tervetuloa ulos

    Olet tervetullut upeaan Fjällräven Brand Corneriimme. Brand Cornerit sijaitsevat Helsingin Yrjönkadun, Vantaan Jumbon, Tampereen, Turun Hansan, Jyväskylän, Vaasan ja Oulun myymälöidemme yhteydessä. Astumalla sisään myymälään, pääset ulos! Fjällrävenin ideologiana on tavoite tuoda luonto ihmisille tavoitettavammaksi aikaa kestäviä ulkoiluvarusteita valmistamalla. Partioaitan toiminta-ajatuksena ja tavoitteena jo yli 80 vuoden ajan on ollut edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Tee jokaisesta päivästä seikkailu. Tämän voit toteuttaa hyvinkin helposti kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa.

    Fjällräven Brand Corner on myymälä myymälän sisällä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että myymälässä on erittäin laaja osasto Fjällräven-tuotteille. Lisäksi myymälässä löytyy Partioaitan normaalivalikoima.

    Asiantunteva ja palveleva henkilökunta

    Liikkeessä on Service Center -palvelu, josta saat apua kun tarvitset varaosia Fjällräven-tuotteisiisi. Myymälän vahauspisteeseen voit tuoda G-1000-vaatteesi vahattavaksi ja näin pidentää vaatteesi käyttöikää. Myymälästä löytyy myös ompelupalvelu, mikäli on tarvetta vaikka housujen lyhentämiseen.

    Myymälän henkilökunta on saanut lisäkoulutusta Fjällrävenin toimesta ja he ovat todellisia asiantuntijoita mitä tulee Fjällrävenin valikoimaan.

    Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan Fjällrävenin ajatusmaailmasta Brand Corneriin!

    Brand Cornerit löydät näistä Partioaitan myymälöistä


    Partioaitta Oulu | Partioaitta Jumbo | Partioaitta Jyväskylä | Partioaitta Tampere | Partioaitta Turku | Partioaitta Yrjönkatu | Partioaitta Vaasa

    Lue lisää

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up