/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Fjällräven Abisko Trekking Tights

    Kesän 2017 hitti oli ehdottomasti Fjällräven Abisko Trekking Tights. Nämä täysin uudenlaiset vaellushousut ovat niin uskomattoman mukavat ja miellyttävät käyttää, että toivoisit olevasi vaelluksella koko ajan. Nämä tekniset ja kestävät vaellustrikoot yhdistävät trikoiden antaman liikkumisen vapauden vaellushousujen kestävyyteen. Polvien ja takapuolen päällä olevat vahvistukset kestävät kosketusta teräviin kiviin ja kallioihin.

    Abisko Trekking Tights ovat täydelliset kaikenlaiseen vaellukseen vuoristossa tai muussa hankalassa maastossa, kun vaatteilta kaivataan hyvää liikkuvuutta ja joustavuutta sekä kestävyyttä. Housuissa on myös reisitaskut, joissa voit säilyttää nopeasti esiin otettavia tavaroita; oikeanpuoleiseen taskuun mahtuu kartta ja vasemmalla puolella olevaan vetoketjulliseen taskuun voit laittaa kompassin. Vaellustrikoissa on myös vetoketjullinen turvatasku sekä pieni lenkki, johon voidaan kiinnittää varusteita tai kevyt takki.

    Täydellinen istuvuus ja neljään suuntaan venyvä kangas tekevät näistä vaellushousuista vaatteen, joka antaa mahdollisimman suuren liikkumisvapauden ja pysyy mukana vauhdissa lyhyemmillä tai pidemmillä vaelluksilla.

    Lue lisää


    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite