Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Fjällräven Expedition


    Fjällräven Expedition -malliston lämpimät untuvatakit ja -asusteet suojaavat viimalta ja paukkupakkasilta. Tiesitkö, että ikoninen Expedition-untuvatakki on ollut käytössä jo vuodesta 1974 lähtien eli lähes 50 vuotta? Siitä lähtien Fjällräven Expedition -tuoteperhe onkin kasvanut vuosi vuodelta ja siitä on tullut monen suosikki. Tänä vuonna mallistossa on klassikoiden lisäksi useita lämpimiä uutuuksia, kuten untuvaliivi, untuvahame ja untuvahattu. Tutustu mallistoon alla sekä myymälöissämme!
    Upeat Expedition-uutuudet sekä ihanat Expedition-klassikot uusissa väreissä 
    Katso muita Fjällräven tuotteita

    Valitse suosikkisi Fjällräven Expedition -untuvatakeista

    Paksumpia ja kevyempiä klassikko untuvatakkeja, kuten Fjällräven Expedition Pack Down Hoodie, Expedition Down Lite Jacket  ja Expedition Long Down Parka sekä ihka uusia Fjällräven Expedition -tuoteperheen jäseniä, kuten upea anorakkimalli Expedition-untuvatakista!
    Naisten Fjällräven Expedition -untuvatakit 
    Katso muita Fjällräven tuotteita

    Fjällräven Expedition - hyvän mielen ja viileän ilman tuoteperhe

    Fjällräven Expedition -tuoteperhe koostuu eri paksuisista ja eri olosuhteisiin suunnitelluista kevytuntuvatakeista, untuvaliiveistä, paksummista untuvatakeista sekä ihanista asusteista, kuten untuvahatuista, toppahameesta ja untuvashortseista. Toppahame ja -shortsit ovatkin mukavia laittaa päälle leiriin tullessa tai tauoilla istuskellessa. Tuotteissa on käytetty korkealaatuista ja jäljitettävissä olevaa untuvaa.
    Miesten Fjällräven Expedition -untuvatakit 
    Katso muita Fjällräven tuotteita

    Fjällrävenin untuvalupaus

    Fjällräven on käyttänyt täysin jäljitettävää untuvaa vuodesta 2014 asti. Untuvalupauksen ansiosta ostaessasi Fjällrävenin untuvatuotteen voit olla varma siitä, että untuvaa ei nypitä eläviltä linnuilta ja niitä kohdellaan hyvin, korkealaatuisen untuvan alkuperä on tiedossa ja, että käytetty untuva on aina elintarviketeollisuuden sivutuote.

    Tänä päivänä Fjällrävenillä on yksi outdoor-alan läpinäkyvimmistä untuvatuoteketjuista, ja Four Paws -järjestö pitää Fjällrävenin untuvalupausta alan parhaana. Lintujen hyvinvointi on Fjällrävenille ensiarvoisen tärkeää – ja untuvan korkea laatu tulee tärkeysjärjestyksessä heti seuraavana. Fjällrävenin untuvalupauksen myötä he ovat kehittäneet tuotantoketjun, jossa kaikki tavarantoimittajat ja alihankkijat tarkastetaan tarkasti ja toistuvasti.

    Fjällrävenin untuvatakkien untuvat ovat:

    • 100 % jäljitettävissä
    • Korkealaatuisia
    • Elintarviketeollisuuden sivutuote

    Jotta untuvatuotteesi myös kestää käytössä mahdollisimman pitkään, jopa sukupolvelta toiselle, siitä tulee huolehtia asianmukaisesti. 

     

    Miten säilytät ja peset untuvatakin?

    Kaikki untuvatuotteet kannattaa säilyttää väljästi ja ilmavasti, jotta untuva pysyy kuohkeana. Kuohkea untuva säilyttää paremmin tärkeimmän ominaisuutensa eli lämmöneristävyytensä. Untuvatakki on suositeltavaa pestä säännöllisesti, jotta eristemateriaalin lämmittävyys säilyy ihanteellisena ja takki palvelee käytössäsi pitkään. Olemme koonneet selkeät ohjeet, kuinka pestä ja huoltaa untuvatakki hellävaraisesti.    Expedition Down Jacket kestää aikaa ja käyttöä

    Tiesitkö, että Fjällräven Expedition Down Jacket esiteltiin jo vuonna 1974? Kaikki lähti siitä, kun Fjällrävenin perustaja Åke Nordin päätti, ettei hän enää koskaan halua palella. Takissa on kaksi takkia ommeltu yhteen sivuista saumoilla, jotta lämpöhävikki olisi mahdollisimman pieni. Expedition-takit ovat edelleen käytössä ja malli on suosittu yhä tänäkin päivänä. Nämä kuvat ovat 1980-luvulta.
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite