/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Fjällräven Keb vaellushousut
    Teknisesti edistykselliset ja todella mukavat Keb vaellushousut ovat Partioaitan kestosuosikki. Ne ovat takuuvarmat housut pitkille vaelluksille, mutta istuvat täydellisesti myös päiväretkeilyyn tai puuhasteluun mökille. Keb housuja voi varauksetta suositella kaikille retkeilystä innostuneille, sillä ne ovat valmistettu joustavasta stretch-kankaasta sekä ekologisesta G-1000 Eco -materiaalista.
    KEB Trousers -valikoima 
    Regular ja Long mallit miehille
    Entistä kestävämpi rakenne on kehitetty vaelluksille, missä liikkumisvapaus on vähintään yhtä tärkeää kuin kestävyys. Siksi esimerkiksi takamus ja polvet ovat muotoillut, ja takasauma on erityisen vahva. Lisäksi housuissa on takamuksessa, lahkeiden sisäsivuilla, polvissa ja lahkeensuiden sisäsivuilla kestävää G-1000 Eco -materiaalia. Lahkeensuita on myös vahvistettu kaksinkertaisella kankaalla, jotta ne kestävät vaelluskenkien aiheuttamaa kulutusta.

    Housuista löytyy suuri karttatasku ja paikat polvisuojille, jos viettää paljon aikaa polvet maassa. Lahkeen suissa on koukku, jolla housut saa kiinnitettyä vaelluskenkiin. Suita voi kiristää myös mieltymyksen mukaan.
    Sivuventilaatioden avulla on helppo säädellä lämpötilaa. Miehille löytyy myös KEB TROUSERS LONG, joka on mitoitettu pitkäjalkaisille. 

    Naisille Regular, Short ja Curved
    Naisten Curved fit -mitoituksessa on otettu huomioon kurvikkaampi takamus. Reisille ja takamukselle on jätetty enemmän leveyttä, mutta vyötärö on hieman kapeampi ja ylempänä kuin muissa malleissa. Short fit -mitoitus istuu täydellisesti lyhyemmille naisille.
    Vahaa ja viritä keb housuja 
    Katso myös nämä huippu retkeilytuotteet 

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite