Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Garmin fēnix 5 Plus

    Ylitä uusia rajoja ja nauti elämästä fēnix®-kellon kanssa. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistetut kellot kestävät rankoissakin seikkailuissa ja erottuvat muista. Etsi juuri itsellesi parhaiten sopiva fēnix. fēnix 5 Plus on urheilijoille ja ulkoilijoille tehokas tapa päihittää eilisen tulokset ja ottaa kartat ja musiikki mukaan. Kestävässä, ensiluokkaisessa GPS-monilajikellossa on värilliset TOPO-kartat ja suosioon perustuva Trendline™-reititys, joiden avulla voit helposti etsiä ja seurata parhaita polkuja. Kelloon mahtuu jopa 500 kappaletta kuunneltavaksi ilman puhelinta, ja siinä on rannesykemittaus, älykkäät ilmoitukset sekä Garmin Pay™ -lähimaksu.

    Garmin

    Garmin on maailman johtava navigointituotteiden suunnittelija ja valmistaja, jolla on yli 11 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Garmin valmistaa teknisesti ja toiminnallisesti edistyneitä navigointilaitteita autoiluun, ilmailuun, veneilyyn ulkoiluun ja urheiluun.

    Keskeisenä ajatuksena Garminilla on alusta lähtien ollut tuotteiden monipuolisuus ja silti helppokäyttöisyys. Tässä käyttäjäystävällinen käyttöliittymä yhdistettynä kehittyneeseen teknologiaan näyttelee tärkeää osaa ja Garmin onkin onnistunut näiden yhdistämisessä erinomaisesti. Garminin tuotteet tunnetaan helppokäyttöisyydestään ja monipuolisuudestaan sekä kestävyydestään. Garminin tunnetuimpia tuotteita ovat navigaattorit ja erilaiset rantessa käytettävät laitteet kuten aktiivisuusrannekkeet ja älykellot kuten Garmin Forerunner 310XT HRM.

    Garminin lyhyt historia

    Garmin perustettiin vuonna 1989 Kansasissa Yhdysvalloissa. Perustajina toimivat Gary Burrell ja Min H. Kao, joiden etunimistä myös yritys sai nimensä. Garminin ensimmäinen asiakas oli Yhdysvaltain armeija. Muutamassa vuodessa Garminista kehittyi liikevaihdoltaan yli 100 miljoonan dollarin yritys. Kasvu on jatkunut niistä päivistä asti ja vuonna 2000 Garmin listautui pörssiin. Nykyään yrityksen liikevaihto on liki 3 mrd dollaria.

    Garmin tunnetaan myös ympäristön eteen tekemästään työstä ja ympäristönsuojelusta. Lue suomeksi Garminin ympäristövastuusta.

    Lue lisää

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite