1. Garmin

  FORERUNNER 220
  319,00 €
  Maksu erissä alkaen 16,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Kello joka motivoi harjoitteluasi kuin valmentaja! Forerunner 220 mittaa keskeisiä juoksutietoja, kuten matkaa, tahtia ja sykettä sekä antaa jatkuvasti palautetta ja tallentaa kaikki juoksutietosi, jotta voit keskittyä liikuntaan.

 2. Garmin

  FORERUNNER 210 HR
  279,00 €
  Maksu erissä alkaen 14,00 € / kk Klarnalla

  NoColor

  Vesitiivis ranne-GPS liikuntalajeiihin sykemittarilla.

 3. Garmin

  FORERUNNER 310XT HRM
  399,00 €
  Maksu erissä alkaen 18,00 € / kk Klarnalla
  Lue lisää

  NoColor

  Multisport urheiluun suunniteltu GPS-urheilukello, jossa on 20 tunnin akunkesto, ja laite on uintivesitiivis, mikä tekee siitä korvaamattoman harjoitustyökalun.

Garmin Forerunner-kellot on suunniteltu vaativille liikunnan ja urheilun harrastajille, jotka haluavat seurata ja kehittää harjoitteluaan. Garmin on tunnettu huippulaadustaan eikä Forerunner-sarja tee tässä poikkeusta. Kellojen GPS-ominaisuuden avulla tiedät sijaintisi koko harjoittelun ajan ja saat tarkat tiedot harjoittelusi pituudesta, korkeuseroista ja kuljetusta matkasta. Garmin Forerunner-kellot ovat vesitiiviitä ja sopivat mainiosti esimerkiksi triathlon-harjoitteluun. Suomenkielinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä takaavat sen, että kellojen käyttäminen on sujuvaa ja helppoa. Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta Forerunner-sarjan kellot sopivat moniin eri urheilu- ja liikuntamuotoihin. Jos tarvitset pätevää työkalua harjoittelusi seuraamiseen ja kehittämiseen, Garmin Forerunner on juuri oikea valinta. Tutustu malleihin ja kysy tarvittaessa lisää myymälöistämme tai verkkokaupan puolelta yhteydenottolomakkeella.