Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Giesswein

    Giessweinin miellyttävät tossut takaavat lämpimät jalat niin kotona kuin retkellä. Tossut on valmistettu pehmeästä villahuovasta ja niissä on liukastumista estävä pohja. Näin et liukastu edes sileillä puu- tai laattalattioilla. Villahuopa on erittäin kulutusta kestävää ja se on helppo pakata mukaan matkatavaroihin. Käytännöllinen slip-on muoto ja liukastumista estävä pohja tekevät Giesswein-tossuista täydelliset helppoon jokapäiväiseen käyttöön.

    Yritys

    Yrityksen perustivat vuonna 1954 Walter ja Elisabeth Giesswein. Elisabeth teki ja käsitteli siihen aikaan vielä kaikki neuleet käsin kotona ja hänen miehensä Walter myi ne. He jatkoivat uusien valmistusprosessien kehittämistä, ja tossujen valmistuksen alkaessa vuonna 1974 yritys tuli nopeasti tunnetuksi Itävallan ulkopuolella. Nykyään yritys on suuri keitetyn villan ja neuleiden valmistaja.

    Pääkonttori

    Yrityksen pääkonttori on Tirolissa, Itävallassa. Kaikki tossut valmistetaan Euroopassa, kumisaappaat Kiinassa ja sandaalit Indonesiassa.

    Miten Giesswein valvoo tuotanto-olosuhteita?

    Yrityksen omat laaduntarkastajat tarkastavat jokaisen tuotannossa käytettävän kankaan käsin.

    Mistä Giessweinissä käytetyt materiaalit ovat peräisin?

    Villa tulee Uudesta-Seelannista, Australiasta ja Etelä-Amerikasta. Eu:n alueella on liian vähän lampaita materiaalintarpeen täyttämiseksi.

    Giesswein ja kestävä kehitys

    Yrityksen tuotteet toimitetaan kaikki luonnonpahvilaatikoissa. Villan pesussa käytetään vain hellävaraisia, biohajoavia pesuaineita. Pesty lanoliini käytetään edelleen kosmetiikkateollisuudessa
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite