Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Gloryfy

    Gloryfy unbreakable eyewear on yksi maailman innovatiivisimmista aurinkolasien ja laskettelulasien valmistajista. Ajatus syntyi 2004, kun perustaja Christoph Egger näki ystävänsä saavan silmävamman, kun laskettelulasit hajosivat, ja pariskunnan riitelevän Aasiassa, kun aurinkolasit jäivät istuutuvan henkilön alle.

    Gloryfylla on yksinkertainen, mutta loistava konsepti: kaikki Gloryfy Unbreakable -laseissa on särkymätöntä – kehykset, linssit ja sangat. Kiitos kuuluu täysin uudelle synteettiselle materiaalille, NBFX™ -polymeerille, joka ei sirpaloidu ja tarjoaa korkeimman optisen laadun sekä 100 % UV-suojan. Lasit valmistetaan Itävallassa.

    Gloryfy-lasit kestävät rajua menoa ilman, että sangat tai kehykset katkeavat. Erittäin rajussa menossa sangat tai linssit voivat irrota, mutta ne saa kiinnitettyä takaisin paikoilleen. Gloryfy-lasien saman mallin erivärisiä sankoja ja linssejä voit helposti vaihtaa keskenään, ja näin luoda omat yksilölliset aurinkolasit itsellesi. Vaikka materiaali on hyvin joustavaa ja kestävää, voi kuitenkin materiaali olennaisesti heiketä, jos esim. sankaa taivuttelee nopeasti puolelta toiselle.

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite