Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Gosoaky

    GOSOAKY on hollantilainen brändi, joka pyrkii suunnittelemaan tyylikästä ja teknisesti laadukasta ulkoilumuotia lapsille. Tavoitteena on, että vaate on toimiva ja samalla niin urbaani, että sitä voi käyttää ympäri vuoden ja monissa tilanteissa: leikkikentällä, koulussa tai kaupunkikävelyllä.
    Lyhyesti: tuotteet ovat 100 % vedenpitäviä, teknisesti laadukkaita, muodikkaita ja tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön.

    Pääkonttori ja tuotanto

    GOSOAKYn pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa, Hollannissa. Tuotteet valmistetaan Kiinassa.

    Tuotanto-olosuhteiden valvonta

    GOSOAKY-mallistot valmistetaan käsityönä pienessä tehtaassa ja yhteistyökumppanit on valittu huolella. GOSOAKY ylläpitää erittäin hyvää ja ennen kaikkea erittäin pitkäkestoista suhdetta valmistajiin. Jokaisen uuden kauden alussa käydään Kiinassa keskustelemassa henkilökohtaisesti kokoelmista ja tärkeistä yksityiskohdista. Näin yhteistyö Kiinan tuotantohenkilöstön kanssa on yksinkertaista ja tehokasta. Työoloja käydään myös valvomassa ja tarkistamassa säännöllisesti paikan päällä. Koska GOSOAKY työskentelee sertifioitujen tehtaiden kanssa, voidaan taata, että kaikilla työntekijöillä on turvalliset työolot ja heille maksetaan oikeudenmukaista palkkaa.

    GOSOAKY ja eläinperäiset tuotteet

    GOSOAKY:ssa ei ole untuvatuotteita! GOSOAKYssä ei ole lainkaan eläintuotteita, koska on olemassa niin monia siistejä, kestäviä ja eläinystävällisiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi puffitakit on täytetty DuPont™:n Sorona® Insulationilla. Tämä biohajoava ja eläinystävällinen vaihtoehto untuvalle on polyesterimikrokuitu, joka on valmistettu 37 % maissiglukoosista. Biohajoava täyte ei ole pelkästään ympäristöystävällinen, vaan se on ennen kaikkea erittäin lämmin (-15 asteeseen asti), kuivuu nopeasti, on pestävä ja pysyy kunnossa.

    GOSOAKY ja kestävä kehitys

    GOSOAKY haluaa tehdä ihmiset onnelliseksi kestävillä tuotteillaan ja samalla työskennellä kestävän tulevaisuuden puolesta. Suositeltava vaihtoehto on ostaa vähemmän ja sen sijaan siirtää tuotteet sisarukselta sisarukselle (tai ystävälle).
    Käytettävissä materiaaleissa ja pinnoissa ei käytetä eläintuotteita tai myrkyllisiä kemikaaleja. Jokainen GOSOAKYn vaate on PFC+AZO-vapaa. Kyllästyksenä käytetään BIONIC-FINISH® ECOa. Tuotteet tuodaan Eurooppaan laivalla, ei lentokoneella.
    Lue lisää
    Suodatin
    7 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite