Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Gumbies

    Gumbies-sandaalit on suunniteltu ulkoilmaelämää varten. Ne ovat mukavat, minimalistiset jalkineet, jotka kuitenkin suojelevat jalkaa. Gumbiesin työntekijöiden kokemukset matkustelusta, urheilusta ja retkeilystä ovat auttaneet heitä tekemään ehkä parhaat, simppelit jalkineet, mitä tulet koskaan omistamaan.

    Gumbies-sandaalit ovat kuin hyvä ystävä, ne vain paranevat ajan myötä. Sandaalit ovat ajattoman tyylikkäät, käytännölliset, tuoreet ja hauskat.

    Kun Gumbiesin perustaja Michel Mauer asui 16-vuotiaana perheensä kanssa Australiassa tutustuen Aboriginaalien elämäntapaan, hän ei tiennyt kuinka tämä vaikutus ja oppi tulisi muuttamaan hänen maailmaansa tulevaisuudessa.

    Vapaus ja seikkailu olivat osa Michelin DNA:ta. Hän ei ikinä halunnut viettää päiviään neljän seinän sisällä vaan tutki ja seikkaili koko Australiassa asumansa ajan. Palattuaan kotikonnuille Australiasta muutaman säästetyn pennosen ja unelmiensa kanssa hän päätti jatkaa matkustamista ja unelmiensa saavuttamista.

    Matkailuansa Michel kustansi tekemällä hanttihommia vierailemissaan maissa. Yhdysvalloissa Salt Lake Cityssä matkatessaan hän päätyi työskentelemään Outdoor messuille, jossa hän sattumalta luki artikkelin John Lobbista, kuuluisasta jalkinevalmistajasta ja hänen matkastaan useiden epäonnistumisien kautta jalkineinnovaatioiden kehittäjäksi ja menestyksekkääksi yrittäjäksi. Tämän artikkelin luettuaan jokin napsahti Michelin päässä ja hän tiesi mitä tulevaisuudeltaan halusi. Hän halusi kehittää tuotemerkin ja tuotteen joka kuvastaisi hänen elämäntapaansa josta hän niin kovasti nauttii.

    Michel halusi tuotteensa heijastavan hänen intohimoaan yksin- kertaisuuden ja vapauden puolesta, samalla hyödyntäen luonnonmateriaaleja, jotka perustuvat vahvaan eettiseen perustaan, mutta näkyvällä erolla. Täydellisen Flip-Flopin metsästys oli alkanut.

    Michel uskoo, että elämä on liian lyhyt kompilkaatioihin. "Keep it simple. Ride a wave, climp a mountain, wear Gumbies."

    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite