Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Heimplanet

    Heimplanet on valmistanut vuodesta 2011 lähtien innovatiivisia tuotteita telttailuun ja retkeilyyn.
    Heimplanetille on erittäin tärkeää luoda omaan sarjaansa vain yksi oikea tuote ja kehittää sitä jatkuvasti. Heimplanet yhdistää parhaat mahdolliset tekniset toiminnot ajattomaan ja selkeään muotoiluun varmistaakseen, että kuhunkin tuotteeseen sovelletaan toiminnallisia kriteerejä muodikkuuden sijaan.

    Nimi Heimplanet on selvästi lainattu sanasta Heimat (kotiseutu). Heimplanet näkee tuotteensa osana tätä turvallisuutta, kuulumista ja turvallisuutta merkitsevää paikkaa ja seuraa käyttäjäänsä hänen jokapäiväisessä elämässään ja matkoillaan.

    Pääkonttori

    Heimplanet-yhtiön pääkonttori sijaitsee Hampurissa. Tuotteet valmistetaan Kiinassa ja Vietnamissa.

    Tuotanto-olosuhteiden valvonta

    Heimplanet vierailee säännöllisesti ja henkilökohtaisesti harvojen, huolellisesti valittujen tuottajiensa luona. Yhteistyö on erittäin tiivistä ja henkilökohtaista.

    Heimplanet ja kestävä kehitys

    Heimplanetin tavoitteena on valmistaa tuotteet mahdollisimman kestävästi ja mahdollisimman pienellä ekologisella jalanjäljellä. Perusfilosofia tarjota pitkäikäisiä ja laadukkaita tuotteita. Vuosi vuodelta olemassa olevaa tuotevalikoimaa kehitetään edelleen ja sitä kautta parannetaan tuotteen käyttöiän ja nautinnon pidentämiseksi.
    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite