Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Hoka

    HOKA luotiin selkeä tavoite mielessä – tehdään kenkä, jolla juoksemisesta tulisi helpompaa. Teemme asioita erilailla, aina kenkien ulkonäöstä uusimpiin innovaatioihin ja teknologioihin niiden taustalla. HOKAn erinomaisuuden ymmärtää vain kokeilemalla.

    The HOKA Difference

    Vuosien saatossa HOKA on ollut juoksijoiden keskuudessa suorastaa synonyymi erinomaiselle vaimennukselle, eikä ollenkaan syyttä. PROFLY™ kaksi-vaiheinen välipohja pitää huolen, että laskeudut pehmeästi kannalle, mutta saat jälleen räjähtävän ponnistuksen päkiälläsi. Huippuluokan iskunvaimennus, uniikki välipohja ja vähäinen kanta – päkiä droppi tekevät HOKA kengistäsi täydellisesti rullaavat. HOKA on monien urheilijoiden valinta niin poluille kuin asfaltillekin.

    Juoksukengän uudelleenkeksiminen

    Radikaalit muutokset syntyvät usein kun pyritään ratkaisemaan yksinkertaisia ongelmia. Alkuperäinen tavoitteemme oli parantaa kestävyysjuoksukilpailuiden aikoja suunnittelemalla kenkä, jolla alamäet kulkevat vauhdikkaammin. Näin tekemällä keksimme kuin vahingossa juoksukengän uudelleen. Uudet kenkämme tekevät juoksemisesta helpompaa myös ylämäessä. Suunnittelemalla kengän, joka helpottaa huippu-urheilijoita selättämään 100 mailia haastavissa olosuhteissa, luomme kengän, joka helpottaa jokaista juoksijaa.

    Olimme polkujuoksijoita iltaisin ja päivätöissämme olimme tekemisissä useiden pyöräilyn ja talviurheilun innovaatioiden parissa, kuten ”tiimalasi”-sukset. Joka päivä kysyimme itseltämme kysymyksen: ”Kuinka pääsemme kovempaa?” ja suunniteltaessa polkujuoksukenkää teimme samoin. Vastasimme kysymykseen kengällä, jota suorastaan halveksuttiin valmistajien keskuudessa, mutta juoksijat ihastuivat siihen. Nämä juoksijat alkoivat voittaa kilpailuja ja kuinka ollakaan, huomio meitä kohtaa alkoi kasvamaan.

    Designimme on saanut yhtälailla vaikutteita niin surffauksesta, laskettelusta ja pyöräilystä kuin juoksemisestakin. Patentoidut elementit, jotka yhdistyivät alkuperäisessä kengässämme, innoittavat jokaista uutta mallia, jonka luomme.

    - Jean-Luc Diard & Nicolas Mermoud
      HOKA perustajat

    Lue lisää
    Suodatin
    19 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite