/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Millainen vaikutus

    t-paidallasi on?

    Vähennä pesukertoja – vaihda Icebreakerin merinovillaiseen t-paitaan

    Synteettisiä vaatteita pestäessä, yhden pesun aikana irtoaa jopa 700 000 mikromuovikuitua, jotka päätyvät lopulta vesistöihimme. Nykyään mikromuovikuidut muodostavatkin 85 %:n osuuden rannoilta ympäri maailmaa löytyvistä jätteistä. Ratkaisu löytyy luonnonkuiduista. Luonnonkuituja ei tarvitse pestä yhtä usein ja ne kuluttavat vähemmän luonnonvaroja kuin synteettiset vaatteet. Ole osa muutosta – pukeudu luonnonkuituihin.

    Luonnollisesti vähemmän hajuja.
    Luonnollisesti vähemmän pesuja.
    Luonnollisesti vähemään haittoja.

    Käytä Icebreakerin merinovillaista t-paitaa joka päivä, pese se vain tarvittaessa. Move to Natural!


    Icebreakerin Move to Natural ja The Vortex Swim lanseeraasivat kesäkuussa 2019 eeppisen matkan Tyynellämerellä. Pitkän matkan uimari Ben Lecomte aloitti Icebreakerin sponsoroimana 300 meripeninkulman pituisen uintimatkan Hawaijilta Tyynenmeren jätepyörteen läpi aina Kaliforniaan saakka. Tämä edustaa maailmassa vuosittain tuotettua 300 miljoonaa tonnia muovia.

    Missiona on lisätä tietoisuutta merien kauhistuttavasta muoviroskatilanteesta. Tyynenmeren jätepyörre on valtava pyörivä roskalautta, jonka on tällä hetkellä arvioitu olevan noin kuusi kertaa Ranskan kokoinen ja sisältävän noin 80 000 tonnia muoviroskaa. Yli 35 % meressä olevasta muoviroskasta tulee synteettisistä tekstiileistä. Huolestuttavinta tässä on se, että näistä irtoaa mikrohiukkasia, jotka päätyvät kalojen kautta elimistöömme. Uusiseelantilainen Icebreaker on jo yli 24 vuoden ajan kehittänyt luonnonkuitupohjaisia vaatteita. Icebreaker pyrkii vähentämään tai täysin korvaamaan kaikki synteettiset materiaalit omissa tuotteissaan vuoteen 2023 mennessä. Luonnonkuidut ovat uusiutuvia ja tukevat kestävää kehitystä. Ne ovat parempi vaihtoehto synteettisille materiaaleille, sillä luonnonkuiduista ei vapaudu synteettistä mikrokuitua pesussa. 


    Miesten Icebreaker-suosikkeja 
    Katso muita Icebreaker tuotteita
    Naisten Icebreaker-suosikkeja 
    Katso muita Icebreaker tuotteita

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.77 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite