Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Icebug

     Icebugin tyylikkäät kengät antavat kunnon pitoa vapaa-ajalla, pulkkamäessä, pilkillä, metsässä, lenkkipoluilla tai lunta luodessa.

    Suomi sijaitsee pohjoisessa, missä iso osa vuodesta on kylmää ja liukasta. Silti monet meistä pitävät samoja kenkiä ympäri vuoden ja sadattelevat, miksei aina ole kesä. Asiaa voi joko valitella tai sitten sen voi ratkaista.

    Ratkaisu on naurettavan simppeli. Oikeanlaiset kengät. Ei pidä ajatella, että kunnon kengät ovat huippu-urheilijoiden ja muiden ammattilaisten etuoikeus. Jokainen meistä tarvitsee hyvät kengät eri tilanteisiin. Luonnolle emme voi mitään. Siksi Icebug.

    Icebug ja kestävä kehitys

    Vuonna 2018 Icebug asetti tavoitteeksi tulla ilmastopositiiviseksi vuonna 2020. Tämän tavoitteen he saavuttivat jo vuonna 2019.
    He keskittyivät minimoimaan kenkien valmistuksesta johtuvat ympäristöhaitat ja jäljelle jäävän hiilijalanjäljen he hyvittivät kompensoimalla päästöjä.

    Icebugin tavoitteena on tehdä samaan aikaan vastuullisia, laadukkaita ja pitkäikäisiä jalkineita. He haluavat, että heidän valmistamansa tuotteet kestävät käytössä ja vastaavat asiakkaiden tarpeita. Kenkien pitkä käyttöikä on osa Icebugin kestävän kehityksen ohjelmaa.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite