Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kamik

    Oikeat jalkineet ja säänkestävät vaatteet ovat välttämättömiä pienimmillekin seikkailijoille. Kanadalainen tuotemerkki Kamik on ymmärtänyt tämän ja valmistaa lapsille laadukkaita vaatteita ja kenkiä toimivilla yksityiskohdilla, jotka ovat hauskoja ja turvallisuutta lisääviä. Kirkkaat värit ja heijastimet takaavat hyvän näkyvyyden pimeinä päivinä. Laadukkaat kankaat ja moderni teknologia tekevät kengistä, takeista ja housuista kestävät ja sopivat kaikkiin säähän. Useimpien tuotteiden leveys ja pituus on säädettävissä nauhoitus- ja tarrakiinnitysten avulla.

    Yritys

    Kamik on yksi johtavista suorituskykyisten ulkoilujalkineiden suunnittelun, tuotannon ja markkinoinnin asiantuntijoista. Kamik-brändin omistaa Genfoot Inc., jonka kotipaikka on Montrealissa, Kanadassa. Vuonna 1898 Beirutista/Libanonista muuttanut William Cook perusti Genfoot-yhtiön, joka on edelleen yksityisomistuksessa ja jota johtavat tällä hetkellä neljännessä sukupolvessa sisarukset Richard, Norman, Steve ja Catherine Cook.

    Pääkonttori ja valmistus

    Pääkonttori sijaitsee Montrealissa, Kanadassa. Tuotteet valmistetaan omissa tehtaissa Kanadassa, USA:ssa ja Aasiassa. Joitakin Gore-Texillä varustettuja lasten kenkiä valmistetaan myös Romaniassa.

    Miten Kamik hallitsee tuotanto-olosuhteita?

    Kamikilla on kolme tuotantolaitosta Pohjois-Amerikassa: Littleton (New Hampshire), Montreal (Quebec) ja New Hamburg (Ontario). Siellä työskentelee yli 600 työntekijää lähialueilta. Yli 70 % kaikista Kamik-tuotteista valmistetaan näissä kolmessa tuotantolaitoksessa.

    Mistä Kamikissa käytetyt materiaalit ovat peräisin?

    Materiaalit tulevat maista, joissa tuotanto tapahtuu. Tämä säästää aikaa ja energiaa logistiikassa.

    Kamik ja kestävä kehitys

    20 vuotta sitten Kamik otti käyttöön toimenpiteitä vähentääkseen tasaisesti yhtiön "ekologista jalanjälkeä". Nykyisten ilmastonmuutoksen aiheuttamien vaatimusten ja viime vuosien yhteiskunnallisten muutosten aikana näitä ponnisteluja on tietoisesti tehostettu uudelleen. Kamik valmistaa vuosittain kaksi miljoonaa kumisaapasta kierrätysmateriaalista, ja Kanadassa valmistettujen Pac-saappaiden kumipohjat ovat myös 100 % kierrätettyjä. Sisäkengät on valmistettu kierrätetyistä polyesteri- ja polypropeenikuiduista, ruiskuvalukoneet toimivat vesivoimalla ilman fossiilisia polttoaineita. Koneet toimivat suljetussa järjestelmässä, jossa käytetään yhä uudelleen ja uudelleen käytettävää vettä. Öljy suodatetaan, käsitellään ja käytetään uudelleen hydraulipumpuissa. Materiaalijätteet, kuten kumijäämät, kerätään ja käytetään uudelleen. Lisäksi kaikki tuote-esitteet ja kenkälaatikot on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

    Kamik on European Outdoor Groupin jäsen. Tämä organisaatio on tietoinen siitä, että tulevina vuosina on panostettava kestävään kehitykseen ja yritysten yhteiskuntavastuuseen ja että näillä osa-alueilla tarvitaan suuria muutoksia pitkällä aikavälillä. EOG tukee jäseniään tämän tehtävän hoitamisessa.
    Lue lisää
    Suodatin
    5 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite