Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Keen

    Keen sai alkunsa vuonna 2003 ajatuksesta sandaalista, joka suojaisi käyttäjän varpaita. Tuloksena syntyi Keenin ikoninen Newport -sandaali, joka synnytti kokonaan uuden jalkinekategorian ja josta on tullut kansainvälinen matkustuksen, ulkoilun ja jalkineinnovaation symboli.

    Ulkoilusta syntyneenä yrityksenä Keen tuntee vastuuta suojella sitä ympäristöä, jossa elämme, työskentelemme ja viihdymme. Keen pyrkii olemaan suunnannäyttäjä yrityksille hyvillä toimintamalleilla, ennen kaikkea antamalla takaisin, ottamalla kantaa toimintatapoihin ja pienentämällä omia ympäristövaikutuksiaan. Perustamisestaan lähtien Keen onkin lahjoittanut yli 15 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen ja kriisiapuun.

    Keen on laajentanut mallistoaan työ- ja turvakenkiin, retkeily- ja vaelluskenkiin, sekä laajentanut sandaalimallistoaan. Tuotteita kehitetään ennen kaikkea aktiiviseen ulkoiluelämään kannustaminen mielessä. Keen käyttää huippulaadukkaita materiaaleja ja tekee kehitystyötä parantaakseen olemassaolevaa, esimerkkinä toimii probioottiteknologian käyttö luonnollisena keinona estää hajujen syntymistä jalkineissa.

    Keen on sitoutunut varmistamaan turvallisen ja hyvän työympäristön työntekijöilleen sekä ympäristöystävälliset tuotantometodit. Keen vaatii myös tavarantoimittajiaan sitoutumaan työntekijöiden kunnioittavaan ja vastuulliseen kohteluun.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite