/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Keen Innate x Sherpa

    Keen on yhteistyössä Sherpa Adventure Gearin kanssa luonut ihanat Keen Innate x Sherpa -vaelluskengät, jotka ostamalla on samalla mahdollisuus tehdä hyvää. Jokaisesta myydystä Keen Innate x Sherpa -kenkäparista lahjoitetaan 15 € Room to Read -hyväntekeväisyysjärjestölle. Room to Read pyrkii auttamaan kehitysmaiden lapsia oppimaan lukemaan, ja tukee erityisesti tyttöjen koulunkäyntiä. Sherpa on eettisesti ja ekologisesti panostava yritys, joka tukee aktiivisesti nepalilaisten lapsien koulunkäyntiä ja hyvinvointia.

    Sherpan ja Keenin tavoitteena on saada 1000:lle lapselle mahdollisuuden käydä koulua, ja oppia lukemaan ja kirjoittamaan. Kolmen kenkäparin myynti mahdollistaa yhdelle koulun aloittavalle lapselle koulunkäynnin vuoden ajaksi. 25:n kenkäparin myynnillä yksi lapsi pääsee vuodeksi ylemmälle kouluasteelle.

    Kengät on valmistettu ensiluokkaisesta ympäristöystävällisestä nahasta, ja sisältävät PFC-vapaan Durable Water Repellent (DWR) -kyllästeen sekä Eco Odor Control:n, joka luonnollisella tavalla vähentää bakteerien tuottamaa jalkahajua. Keen Innate x Sherpa -kengät ovat hyvän näköisiä, jalassa hyvin istuvia kenkiä. Auta lapsia kouluun - osta Keen Innate x Sherpa-kengät!

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite