Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Keli Clothing

    Keli Clothing valmistaa laadukkaita ja yksinkertaisia merinovillaisia vaatteita urheiluun ja ulkoiluun. Vuonna 2015 alkunsa saaneen brändin taustalla on luonnossa liikkumisesta nauttiva pariskunta, Sanni ja Timo. "Me halusimme ympäristöystävällisiä, eettisesti tuotettuja, Suomessa tehtyjä tyylikkäitä urheiluvaatteita. Koska emme sellaisia mistään löytäneet, päätimme alkaa tehdä niitä itse."

    Vaatteiden materiaalina on merinovilla, jonka erinomaiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen materiaalin urheiluvaatteille. Käytetty villaneulos on peräisin perinteiseltä italialaiselta tehtaalta, jolla on yli 100 vuoden kokemus villasta. Erittäin tiivis ja sileä villaneulos pitää hyvin muotonsa ja kestää myös konepesua. Itse villa tulee uusiseelantilaisilta, hyvinvoivilta lampailta ja on ZQ-sertifioitua ja mulesing-vapaata.

    Inspiraatio väreihin tulee suoraan luonnosta ja noudattelee luonnon omia väriyhdistelmiä.

    Tuotantoketju on haluttu pitää hyvin läpinäkyvänä. Yritys tietää kuka vaatteet ompelee ja mistä eri yksityiskohdat tulevat. Kaikkea ei Suomesta saa, mutta sen mitä on saanut, on hankittu kotimaasta.

    Keliä ajaa eteenpäin halu tehdä urheiluvaatteita, jotka pysyvät enemmän päällä kuin kaapissa ja joita käyttäessä myös omatunto on puhdas.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite