/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Komperdell

    Komperdell on 1922 Wienissä, Itävallassa vaellus-, kävely- ja hiihtosauvoja sekä biljardikeppejä hasselpähkinäpuusta valmistamaan perustettu yritys. Jatkuva tuotekehitys ja tuotteiden valmistus tapahtuu edelleen yhtiön päämajassa Itävallassa, sillä näin Komperdell takaa korkeimman mahdollisen laadun.

    Jo 1928, vain muutama vuosi perustamisensa jälkeen, yritys työllisti 50 henkilöä ja oli pian johtava hiihtosauvojen valmistaja. 1939 Komperdell valmisti ensimmäiset sauvansa bambusta ja 1948 metallista, ja 1970-luvulla Komperdell valmisti jo yli 150 000 paria sauvoja vuodessä, alumiinin korvatessa raskaammat teräksen ja puun. Tekninen kehitys jatkui ja 1980-luvulla Komperdell esitteli ensimmäiset iskunvaimennetut Antishock-sauvat. 2000-luvun alussa Komperdell alkoi valmistaa sauvoja titaanista, sekä tietouttaan käyttäen aloitti myös suojavarusteiden valmistamisen moottoripyöräilyyn. Naisille suunnitellut teleskooppisauvat sekä hiilikuidusta tehdyt sauvat seurasivat.

    Komperdell pitää myös aktiivisesti ympäristöstä huolta, käyttämällä kierrätettyä alumiinia energian säästämiseksi, vesipohjaisia maaleja kemikaalien käytön minimoimiseksi, sekä täysin kierrätettäviä pakkausmateriaaleja. Työntekijöistä huolehtiminen on oleellista ja monet työntekijät ovatkin olleet yrityksessä vuosia ja jopa vuosikymmeniä.

    Komperdell tarjoaa sauvoilleen ilmaisen korjauksen 3 vuodeksi ostopäivästä.

    Lue lisää

    Suodatin
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite