Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Lafuma

    Lafuma valmistaa toimivia ja käyttäjäystävällisiä ulkokalusteita ranskalaisella charmilla. Tarkoin harkittu suunnittelu sekä ympäristöystävällisten ja kierrätettyjen materiaalien käyttö luovat tyylikkäitä istuimia ja pöytiä mihin tahansa puutarhaan, leirintäalueelle tai piknikmatkalle. Tuotteet voidaan taittaa kokoon ja ne vievät siten vain vähän tilaa matkatavaroissa. Retkeilytuolit ja lepotuolit ovat ergonomisesti muotoiltuja, istuma-asentoja voidaan säätää useassa vaiheessa ja käytetyt kankaat ovat nopeasti kuivuvia ja hengittäviä. Voit siis istua mukavasti pitkiäkin aikoja.

    Yritys

    Yrityksen perustivat Ranskassa vuonna 1930 veljekset Victor, Alfred ja Gabriel Lafuma. Kaikki alkoi laukkujen ja reppujen kehittämisestä. Veljesten valmistamat reput saivat nopeasti suosion retkikuntaryhmien ja Ranskan armeijan keskuudessa. Vuonna 1954 yritys esitteli ensimmäisen retkeilykalustesarjansa Saksassa. Siitä lähtien ranskalaiset ovat jatkaneet huonekaluvalikoimansa kehittämistä tuottaakseen kevyimpiä, kuljetettavimpia ja mukavimpia ulkokalusteita.

    Pääkonttori ja valmistus

    Pääkonttori sijaitsee Anneronissa, Ranskassa. Kaikki yrityksen ulkokalusteet suunnitellaan ja valmistetaan Ranskassa.

    Miten Lafuma valvoo tuotanto-olosuhteita?

    Tuotanto on EU-direktiivien alaista ja Lafuma valvoo tiukasti valmistusprosessin laatua.

    Lafuma ja kestävä kehitys

    Kestävä kehitys ja luonnon kunnioittaminen ovat Lafumalle erittäin tärkeitä. Lafuma Lyon on käyttänyt sähkökuorma-autoja toimituksiin vuodesta 2011 lähtien. Yhdessä Club Alpin Francaisin kanssa yritys järjestää Mer de Glace -siivouspäivän, jonka aikana sadat vapaaehtoiset keräävät roskia Alpeilta. Yhtiöllä on myös kumppanuus Chamonix'n Ecole Nationale Supérieure de l'Alpinismen ja WWF:n kanssa. Yritys oli ensimmäisten joukossa käyttänyt tuotteissaan Eco Gore-Texiä ja kierrätysmateriaaleja. Suurin osa yhtiön pääkonttorissa tarvittavasta sähköstä tuotetaan aurinkopaneeleilla. Yritys on jo saanut useita palkintoja sitoutumisestaan ympäristöön ja tuotteidensa ympäristöystävällisyyteen.
    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite