/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Kehitämme uuden retkiruoan yhteistyössä Leaderin kanssa

    Ryhdy retkiruokien tuotekehittäjäksi! Yhdessä Leaderin kanssa Partioaitan 365-klubilaiset suunnittelevat ja toteuttavat Partioaitan hyllyyn kesällä 2022 ilmestyvän aivan uuden Leader Outdoor -retkiruuan.

    Viime syksynä klubilaiset saivat ehdottaa omia lempiruokiaan uudeksi retkiruoka-annokseksi. Lähes 200 herkullisesta ehdotuksesta äänestykseen etenivät viisi annosta: tattirisotto, mausteinen kana-nuudeliannos, tomaatti-härkispasta, riistakäristys ja intialainen linssipata.

    Ehdokkaasta eniten ääniä sai riistakäristys, mutta siihen ei lopulta löytynyt soveltuvia raaka-aineita. Tiukassa kilpailussa toiseksi eniten ääniä saanut tattirisotto toistui sekin lukuisissa ehdotuksissa ja valikoitui kakkospaikalta tuotekehitykseen ja uudeksi retkiruoaksi! "Aika harvoin kuluttaja pääsee tällä tavoin vaikuttamaan valikoimaan. Oli hienoa saada retkeilijöiden ääni kuuluviin.", sanoo Leaderin Head of Marketing Lisa Kukila.
    ​Tattirisotto on saatavilla toukokuusta lähtien, aluksi yksinoikeudella vain Partioaitasta.

    ”Meille on kunnia-asia tehdä laadukkaita retkiruokia, jotka maistuvat hyviltä ja antavat riittävästi energiaa päivän etappiin. Yhteistyö retkeilyyn intohimoisesti suhtautuvien Partioaitan 365-klubilaisten kanssa on meille äärimmäisen arvokas - yhdessä voimme kehittää retkiruoka-annoksia, jotka ovat aidosti ideoitu ja kehitetty retkeilijältä retkeilijälle.”
    Lisa Kukila, Head of Marketing, Leader

    Klubilaisten ideasta myymälän hyllylle!

    Yhteistyön aikajana:

    • 1.-15.9.2021: Ideointivaihe
    • 27.9.-10.10.2021: Äänestysvaihe
    • Marras-joulukuu 2021: Tuotekehitys
    • Toukokuu 2022: Tuotteen lanseeraus

    365-klubi

    Tervetuloa mukaan yhteisöön, joka tekee hyvää!

    Partioaitan ilmainen 365-klubi koostuu reilusta 160 000 klubilaisesta, joita yhdistää arvostus ja rakkaus luontoa kohtaan sekä halu nauttia raikkaasta ulkoilmasta. 365-klubilaisena teet myös hyvää, sillä jokaisesta klubilaisen ostoksesta 1% lahjoitetaan ympäristölle. 

    365-klubi »

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite