/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Suunnittele uusi Leader-retkiruoka - kilpailu 365-klubilaisille

    Ryhdy retkiruokien tuotekehittäjäksi. Osallistu Partioaitan 365-klubin ja Leaderin kilpailuun, jossa suunnittelemme ja toteutamme yhdessä Partioaitan hyllyyn kesällä 2022 ilmestyvän aivan uuden Leader Outdoor -retkiruuan.  

    Kerro meille, jos sinulla on mielessäsi loistava retkiruokaresepti, joka ansaitsee tulla kaikkien retkeilijöiden saataville. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi kotimaisen retkiruokavalmistajan tuotekehitystä ja ideoida kokonaan uusi maku Leader Outdoor -sarjaan. Voit osallistua reseptillä, mutta kerro meille samalla, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä retkiruuissa.  

    Parhaat ehdotukset jatkavat äänestykseen, jossa klubilaiset valitsevat suosikkinsa. Saamme talven 2022 aikana seurata myös 365-klubilaisten valitseman suosikkiruuan tuotekehitystä.  

    Arvomme kaikkien reseptin ehdottaneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken yhden voittajan, joka voittaa Leaderin retkiruokapaketin (5 pussia) ja Primuksen Microntrail-retkikeittimen.

    SIIRRY SUUNNITTELEMAAN TÄSTÄ »

    ”Meille on kunnia-asia tehdä laadukkaita retkiruokia, jotka maistuvat hyviltä ja antavat riittävästi energiaa päivän etappiin. Yhteistyö retkeilyyn intohimoisesti suhtautuvien Partioaitan 365-klubilaisten kanssa on meille äärimmäisen arvokas - yhdessä voimme kehittää retkiruoka-annoksia, jotka ovat aidosti ideoitu ja kehitetty retkeilijältä retkeilijälle.”Lisa Kukila, Head of Marketing, Leader

    Osallistu ideointiin 1.–15.9.

    Klikkaa itsesi tästä ». Kerro, minkä ruuan haluaisit valikoimaan. Voit lisätä alkuun ruuan reseptin.  Kerro meille myös, mitkä muut ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä retkeilyruoka-annosta valitessasi. Valitsemme ehdottomistanne uusista retkiruokamauista ja -resepteistä 5 kiinnostavinta lokakuussa äänestettäväksi jatkoon Leader Outdoorin tuotekehitykseen.  

     

    Aikajana

    • 1.-15.9.2021: Ideointivaihe – osallistu kyselyyn
    • 27.9.-10.10.2021: Äänestysvaihe
    • Marras-joulukuu: Tuotekehitys
    • Toukokuu: Tuotteen lanseeraus

    365-klubi

    Tervetuloa mukaan yhteisöön, joka tekee hyvää!

    Partioaitan ilmainen 365-klubi koostuu reilusta 160 000 klubilaisesta, joita yhdistää arvostus ja rakkaus luontoa kohtaan sekä halu nauttia raikkaasta ulkoilmasta. 365-klubilaisena teet myös hyvää, sillä jokaisesta klubilaisen ostoksesta 1% lahjoitetaan ympäristölle. 

    365-klubi »

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite