/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Leatherman

    Alkuperäinen Leatherman

    Tinkimätöntä laatua etsittäessä on vastaus Leatherman. Leathermanin monitoimityökaluista löytyy taatusti sopiva malli kaikkiin tarpeisiin. Mikä parasta, valitsemasi työkalu kestää vuodesta toiseen.

    Leatherman on kaikkien rakentajien, työntekijöiden, ongelmanratkojien, pioneerien, seikkailijoiden ja viranomaisten tuntema ikoni. Leatherman PST on alkuperäinen, pihdit sisältänyt monitoimityökalu vuodelta 1983, joka sysäsi yrityksen maailmanmaineeseen ja mullisti "linkkuveitsien" maailman. Perustajansa Tim Leathermanin mukaan nimetty yritys jatkaa vanhojen monitoimityökalujensa ja uusien mallien kehitystä Oregonin Portlandissa, Yhdysvalloissa.

    Oregon tarjoaa sijainnillaan Amerikan luoteisosassa, Tyynenmeren rannalla mahtavan kehitysympäristön Leathermanin kaltaiselle yritykselle: vaeltamisesta Kaskadivuoristossa kalastamiseen Tyynenmeren rannikolla, sekä seikkailuihin idän aavikkoylängöillä, varusteiden on oltava ehdottoman luotettavia. Selviätkin mistä tahansa omilla käsilläsi ja Leathermanilla.

    Lue lisää

    Leatherman FREE™

    FREE™ on Leathermanin tuorein taidonnäyte ja osoitus innovatiivisesta suunnittelusta ja tinkimättömästä toteutuksesta, jotka ovat olleet yrityksen selkäranka jo yli 35 vuotta. Uudenlaisen teknologian ja magneettisen rakenteen ansiosta työkalu on helpompi avata, käsitellä ja sulkea. Lisäksi sisäinen lukitussysteemi vähentää yksittäisten työkalujen kulumista ja tekee FREE™ -sarjan työkaluista vieläkin kestävämpiä kuin edeltäjänsä. Tuote sisältää useita patentoituja ratkaisuja ja se valmistetaan Portlandissa USA:ssa. FREE™ -sarjan tuotteilla on tuttu 25 vuoden takuu.

    Leatherman FREE™ -sarja on saatavilla verkkokaupasta ja myymälöissämme. Tule kokeilemaan huippu-uutuutta! Lue lisää FREE™ -sarjan tuotteista tästä >

    Lue lisää

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite