Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Vinkit talvilomalle »

    Lowe Alpine

    Veljesten Greg, Mike ja Jeff Lowen vuonna 1967 perustama yritys on vakuuttanut innovatiivisella laukku- ja repputeknologiallaan. Yritys asettaa tuotteilleen korkeat vaatimukset ja testaa jokaista prototyyppiä laajasti äärimmäisissä olosuhteissa. Lowe Alpine käyttää vain kestävimpiä ja kevyimpiä kankaita luodakseen repun, joka kulkee käyttäjän mukana mukavasti läpi elämän. Partioaitasta löydät laadukkaan valikoiman toimivia Lowe Alpine -tuotteita lantio- ja päiväreppuista suuriin vaellusreppuihin.

    Yritys

    Yrityksen nimi Lowe Alpine on johdettu kolmen yrityksen perustajan sukunimestä ja heidän halustaan seikkailla vuoristossa. Kolme veljestä perustivat uuden kiipeilytyylin, alppityylin, jossa kevyet varusteet ovat tärkeässä roolissa nopeassa nousussa. 1960-luvun lopulla he kehittivät ensimmäisen reppunsa toiveestaan saada kevyet, mukavat ja erittäin tukevat laitteet, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Vielä nykyäänkin yrityksen reput edustavat kevyitä, joustavia reppuja, jotka takaavat maksimaalisen liikkumisvapauden.

    Pääkonttori ja valmistus

    Pääkonttorin sijainti Alfreton/Derbyshire, Iso-Britannia. Tuotteet valmistetaan Vietnamissa ja Kiinassa.

    Miten Lowe Alpine hallitsee tuotanto-olosuhteita?

    Lowe Alpine on Fair Wear Foundationin jäsen. Tämä on itsenäinen organisaatio, joka toimii yhteistyössä valmistajien ja tekstiiliteollisuuden kanssa parantaakseen työoloja tekstiilitehtailla. Yrityksellä on myös toimipiste Kiinassa, josta seurataan tuotanto-olosuhteita ja tehdään laadunvalvontaa.

    Lowe Alpine ja kestävä kehitys

    Yrityksen tavoitteena on vastustaa nykyaikaista kertakäyttöyhteiskuntaa kehittämällä tuotteita, jotka tarjoavat elinikäistä uskollista palvelua. Siksi valmistuksessa käytetään vain kestävimpiä materiaaleja ja parhaita tuotantotekniikoita. Marraskuusta 2019 lähtien Lowe Alpine on myös hankkinut reppuihinsa 100 % PFC-vapaita materiaaleja.

    Lowe Alpine on European Outdoor Conservation Associationin jäsen.
    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite