/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Metsä/Skogen

    Metsämood on Suomen ensimmäinen b2b-metsäelämyskonsepti. Se konseptoi metsän tuotteisiin, tiloihin ja palveluihin. Metsämood haluaa suojella suomalaista ikimetsää ja hyödyntää sen ainutlaatuista elämystä palveluissaan.

    Metsämoodin brändi Metsä/Skogen ja sen vastuullinen metsän inspiroima vaatemallisto löytyy nyt Partioaitan myymälöistä sekä verkkokaupasta. Partioaitalle suunniteltuun mallistoon kuuluvan Metsä/Skogenin klassikko svetareita ja t-paitoja kaikenikäisille metsäretkeilijöille. Metsä/Skogenin malliston tuotteet valmistetaan vastuullisesti, ihmisiä ja luontoa kunnioittaen.

    Metsä/Skogenin villiruokakonsepti vie makumatkalle suomalaiseen metsään. Ossi Palonevan kanssa yhteistyössä luotu konsepti avaa retkeilijöille kotimaisen ja vegaanisen villiretkiruokamaailman. Retkiruokien makumaailma kumpuaa suomalaisen metsän sylistä, jossa villiyrtit, sienet ja kauden raaka-aineet yhdistyvät. Ossi Paloneva on ekologisen ruoanlaiton pioneeri, joka on useiden konseptien kautta tutustuttanut ihmisiä Suomen luonnon monipuoliseen makumaailmaan. Ossin ja Metsä/Skogenin arvomaailmat, tavoitteet ja toimintatavat osuvat saumattomasti yhteen.  

    Lue lisää

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite