/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Metsä/Skogen

    Metsä/Skogenin villiretkieväät vievät makumatkalle suomalaiseen metsään. Ossi Palonevan kanssa yhteistyössä luotu konsepti avaa retkeilijöille kotimaisen ja vegaanisen villiretkiruokamaailman. Retkiruokien makumaailma kumpuaa suomalaisen metsän sylistä, jossa villiyrtit, sienet ja kauden raaka-aineet yhdistyvät.

    Ossi Paloneva on ekologisen ruoanlaiton pioneeri, joka on useiden konseptien kautta tutustuttanut ihmisiä Suomen luonnon monipuoliseen makumaailmaan. Ossin ja Metsä/Skogenin arvomaailmat, tavoitteet ja toimintatavat osuvat saumattomasti yhteen.  

    Rikkaruohon maineessa olevaa voikukka on luonnon makumaailman aarre!

    Voikukka on ravinnerikas herkku, josta voi hyödyntää kaiken: lehdet, kukannuput ja jopa juuret. Metsä/Skogenin voikukka-nokkos-perunarieskan avulla pääset maistelemaan kätevästi voikukan aromaattista makua. Rieskat tekevät sinulle hyvää, sillä voikukassa on hurjasti vitamiineja, kalsiumia ja rautaa.

    Suomalainen ohra pitää nälän loitolla pitemmälläkin vaelluksella ja kätkee sisäänsä erinomaiset terveysvaikutukset. Metsä/Skogeninin Herkkutatti-nokkos-ohratto kätkee sisäänsä metsän aidon makumaailman. Sienien kuningas herkkutatti luo ohrattoon täyteläisen ja hieman pähkinäisen makumaailman.

    Nuotiolla valmistettu rieska on helppo ja nopea tapa tehdä tuoretta retkileipää. Rieskat ovat helppo valmistaa, sillä rieskaseoksen lisäksi tarvitset vain raikasta vettä ja kuuman nuotion.

    Villiyrttidippi sopii nautittavaksi yhdessä rieskojen kanssa. Dipin makumaailmasta löydät esimerkiksi kuusenkerkkää, siankärsämöä, nokkosta ja savustettua tattaria. Dippi valmistuu helposti samalla rieskoja paistellessa.

    Lue lisää

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite