/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    KLUBITARJOUS: 599 € teltta, 100 € lahjakortti »

    Mountain Hardwear

    Mountain Hardwear -brändi edustaa korkealaatuisia teknisiä outdoor-tuotteita, jotka soveltuvat käytettäväksi myös äärimmäisissä olosuhteissa. Brändin tuotteet vakuuttavat innovatiivisella muotoilullaan, käytännöllisillä yksityiskohdillaan sekä suhteellisen pienellä pakkauskoolla ja painolla. Mountain Hardwear tekee kehitystyössään läheistä yhteistyötä ulkoilualan urheilijoiden kanssa.

    Yritys

    Mountain Hardwear on johtava innovatiivisten, premium- tason ulkoiluvaatteiden, -varusteiden ja -tarvikkeiden valmistaja. Yritys kehittää yhteistyössä maailmanluokan urheilijoiden kanssa tinkimättömiä ulkoiluvaatteita ja -varusteita, jotka ovat kevyitä, helppokäyttöisiä ja erittäin kestäviä. Mountain Hardwear, Inc. on Columbia Sportswear Companyn kokonaan omistama tytäryhtiö, joka myy tuotteitaan ulkoiluasiantuntijoiden sekä juoksu- ja urheilukauppiaiden kautta 59 maassa maailmanlaajuisesti.

    Pääkonttori ja valmistus

    Richmond, Kalifornia. Suunnittelu, kehitys ja tutkimus sijaitsevat pääkonttorissa Richmondissa, Kaliforniassa. Tuotantolaitokset sijaitsevat Kiinassa, Kaukoidässä ja Etelä-Amerikassa.

    Miten Mountain Hardwear hallitsee tuotanto-olosuhteita?

    Yritys arvostaa toimittajiensa eettisiä tuotantokäytäntöjä ja tekee tiivistä yhteistyötä toimialaryhmien, kansalaisjärjestöjen ja valtion järjestöjen kanssa taatakseen aina eettiset standardit ja käytännöt koko valmistusprosessin ajan. Yhteiskuntavastuuohjelman ytimessä ovat "valmistuskäytäntöjen standardit" (SMP). SMP ovat standardeja, jotka on asetettu toimimaan Mountain Hardwearin arvojen mukaisesti sekä varmistamaan ihmisten eettisesti asianmukainen kohtelu ja kestävät valmistusmenetelmät. Lisäksi tuotanto-olosuhteita valvovat paikalliset työlait ja Kansainvälinen työjärjestö (ILO). Asiantuntijat suorittavat säännöllisiä, ennalta ilmoittamattomia tarkastuksia toimittajille,
    Yritys tekee yhteistyötä muiden vaate- ja jalkinemerkkien kanssa, jotka jakavat yritysvastuun ja jotka valmistavat tuotteitaan samoissa tehtaissa.

    Mountain Hardwear on Outdoor Industry Associationin (OIA) perustaman sosiaalisen vastuun työryhmän jäsen. Tämä ryhmä kehittää ratkaisuja työolojen jatkuvaan parantamiseen. Yritys on myös European Outdoor Groupin (EOG) ja American Apparel & Footwear Organization Committee for Social Responsibility -komitean jäsen.

    Mountain Hardwear ja kestävä kehitys

    Mountain Hardwear tekee yhteistyötä useiden eri teollisuudenalojen tehtaiden kanssa torjuakseen ympäristön ja veden saastumista, vähentääkseen jätettä, hiilidioksidipäästöjä. Aina, kun mahdollista ja järkevää, käytetään kierrätettyjä raaka-aineita. Kalifornian Richmondissa sijaitseva pääkonttori toimii 100 % aurinkovoimalla.
    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite