/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Naimakka

    Naimakka sai alkunsa Ruotsissa vuonna 2012, kun Patrik Shields perusti yrityksen myydäkseen vanhojen laskuvarjojen naruista tekemiään rannekkeita. Idea itsessään on vanha, sillä nailoninen laskuvarjonaru, Paracord, on hurjan kestävää ja tämän huomasivat laskuvarjosotilaat toisessa maailmansodassa.

    He keräsivät kaiken hyödyllisen materiaalin talteen laskeuduttuaan vihollislinjojen taakse, mukaan lukien laskuvarjonsa, joista sotilaat irrottivat narut.

    Aidossa Paracordissa on 550 paunan vetolujuus, eli karvan vajaa 250 kg, joten sillä voi korjata vaikka mitä, tai käyttää esimerkiksi ansojen tai suojarakennelmien rakentamiseen. Astronautit ovat sittemmin tehneet Paracordilla korjauksia jopa Hubble -avaruusasemaan. Paracordin sisällä on seitsemän nailonlankaa punottuna yhdeksi naruksi, ja mikäli narun kuorii ja langat erottelee toisistaan, niitä voi käyttää esimerkiksi siimana, kalaverkon valmistamiseen tai hammaslankana.

    Nimi Naimakka tulee Ruotsin kylmimmästä paikasta lähellä Norjan ja Suomen rajaa, jossa lämpötilat laskevat jopa -42,6ºC asti. Naimakka-rannekkeen avaamalla sinulla on käytössäsi 2,4 m hurjan kestävää, aitoa Paracord-narua, jolla korjaat varusteesi ja selviät kotiin hurjimmistakin seikkailuista.

    Lue lisää

    Suodatin
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite