Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Nitecore

    Nitecore tunnetaan ensiluokkaisista ​​taskulampuista ja latureista. Taskulamput ja niiden lisävarusteet on kehitetty käytettäväksi niin teollisuudessa kuin ulkoilussakin, mutta ne sopivat myös metsästykseen, etsintätehtäviin, poliisi- ja pelastustehtäviin sekä armeijan tarpeisiin. Nitecoren tuotteet ovatkin innovatiivisia, kompakteja ja kestäviä. Lampuissa on jopa 4000 lumenin kirkkausarvot, automaattiset himmennystoiminnot, väriliitännät, kevyt ja vedenpitävä kotelo ja naarmuuntumaton mineraalilasi.

    Nitecoren tarina

    Yritys on perustettu vuonna 2004 ja on yksi johtavista ammattikäyttöön tarkoitettujen valaistustuotteiden valmistajista. Nitecoren taskulamput ovat voittaneetkin useita palkintoja. Nitecoren tuotteet ovat ulkoilun harrastajien kehittämiä ja viimeistelty yhteistyössä metsästäjien, ampujien ja pelastustyöntekijöiden kanssa. Kevyet taskulamput ovat erittäin kestäviä ja iskuja sietäviä. Ne kestävät putoamista useiden metrien korkeudelta eivätkä ne naarmuunnu herkästi. Nitecoren pääkonttori sijaitsee Guangzhoussa, Kiinassa.

    Nitecore ja kestävä kehitys

    Yritys käyttää lampuissaan LED-valoja. LEDeillä on pitkä paloaika ja ne ovat energiatehokkaampia kuin perinteiset lamput. Useissa taskulampuissa on helposti ladattavat akut, mikä vähentää tarvittavien paristojen määrää. Nitecorella on ollut ISO 9001/2008 -sertifikaatti jo vuodesta 2015 ja se on Outdoor Industry Associationin jäsen.

    Lue lisää
    Suodatin
    15 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite