Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Nosht

    Noshtin energiakarkit ovat vatsaystävällistä energiaa marmeladin muodossa. Herkulliset energiakarkit auttavat jaksamaan, tarjoavat tärkeitä elektrolyyttejä ja maistuvat hyvältä. Aidoista ainesosista valmistettu energiakarkki on oiva vaihtoehto pitkille suorituksille tai harjoittelun jälkeen.

    Noshtin energiakarkit ovat 100% vegaanisia ja gluteenittomia. 

    Helsinkiläisen Noshtin energiamarmeladit ovat löytäneet seikkailijoiden ja urheilijoiden sydämiin. Aidoista hedelmistä ja marjoista valmistetut tuotteet on sunniteltu tukemaan suoritusta, imeytymään tehokkaasti ja maistumaan hyvältä. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

    Nosht on vatsalle ystävällistä treeniruokaa valmistava brändi Helsingin Alppilasta. Aidoista marjoista ja hedelmistä Suomessa valmistetut urheilujuomat, energiamarmeladit ja proteiinituotteet on suunniteltu tukemaan suoritusta, imeytymään tehokkaasti ja maistumaan hyvältä. Noshtin tuotteet ovat gluteenittomia, ja ne sisältävät vain vähän FODMAP-hiilihydraatteja.

    Tietoa: 

    • Energiaa, elektrolyyttejä ja suorituskykyä tukevia ainesosia
    • 100 % vegaaninen ja gluteeniton
    • Sopii FODMAP-ruokavalioon
    • Ei keinotekoisia makeuttajia, värejä tai säilöntäaineita
    • Kätevä annoskoko: pakkaus sisältää kolme 25 gramman palaa: yksi pala sisältää 20 g hiilihydraatteja, vastaten yhtä perinteistä energiageeliä
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite