Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    On – Run on Clouds

    On-juoksukengät ovat osoitus siitä, että uudenlaisilla ideoilla perinteisiä haasteita voidaan ratkaista mullistavalla tavalla. Intohimo, nopeat liikkeet sekä ystävät auttavat menestymään niin huippu-urheilussa kuin urheilumarkkinollakin.

    Laskeudu kevyesti
    Kun jalka laskeutuu maahan, CloudTec®-pohjan joustavat tyynyt ottavat iskun vastaan sekä vaaka- että pystysuunnassa. Askel rullaa pehmeästi, mikä vaimentaa jaloille kohdistuvaa painetta ja pienentää rasitusvammojen riskiä.

    Ponnista räjähtävästi
    Kun paino on siirtynyt askeleen ottavalle jalalle, CloudTec®-pohjan tyynyt lukkiutuvat paikoilleen. Tällöin pohja antaa tukevan alustan ponnistukseen ja mahdollistaa räjähtävän lähdön.

    Puutarhaletkuista ISPO palkituksi

    Kolminkertainen duathlon- maailmanmestari ja useita Ironman-kilpailija voittanut Olivier Bernhard oli lopettamassa kilpauraansa hieman ennen 2010-luvun vaihdetta. Oliver alkoi välittömästi kehittää uudenlaista juoksukenkää ystäviensä David Allemannin sekä Caspar Copperin kanssa. He halusivat luoda kengän, joka tarjoaisi täydellisen juoksutuntuman. Kolmikko valmisti kymmenittäin prototyyppejä tarkoituksenaan ratkaista juoksukenkiin liittyvän yleisen pulman: kuinka tehdä kengistä yhtä aikaa vaimentavat sekä vakaat? Bernhard, Allemann ja Copper halusivat luoda kengät, jotka olisivat paremmat kuin mitkään aikaisemmat. Ensimmäiset prot "pilvestä" valmistettiin puutarhaletkuista.

    On perustettiin Sveitsissä tammikuussa 2010. Jo saman vuoden helmikuussa On voitti ISPO-messuilla BrandNew-kultaa. Intohimoinen tuotekehitys ja sveitsiläinen
    teknologia tuottivat tuloksia nopeasti. Puhe ”pilvien päällä juoksemisesta” alkoi levitä yhä useampien juoksuharrastajien ja -ammattilaisten keskuuteen ympäri maailman. ”Menestys perustuu erinomaiseen tuotteeseen”, kertoo Allemann, ”jokainen kenkiämme kokeillut tuntee, että niissä on jotain erityistä”.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite