Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Ortovox

    Etelä-Müncheniläinen yritys valmistaa vaativille vuorikiipeilijöille kestävästä villasta valmistettuja hätävarusteita, reppuja ja toiminnallisia vaatteita – jo vuodesta 1980. Innovatiiviset varusteet sekä ORTOVOX SAFETY ACADEMY:n kattavat koulutustoimenpiteet käytännön kursseineen ja digitaalisine koulutustyökaluineen auttavat tekemään vuorikiipeilystä hieman turvallisempaa ja pelastamaan ihmishenkiä. Partioaitan valikoimasta löydät brändin huippulaadukkaat reput ja rinkat.

    Päämaja

    ORTOVOX Sportartikel GmbH, jolla on 120 työntekijää maailmanlaajuisesti, on osa Schwanhäußer Industrie Holding GmbH & Co. KG:tä, jonka pääkonttori on Taufkirchenissä (München).

    Missä ORTOVOX-tuotteet valmistetaan?

    ORTOVOX on ollut Fair Wear Foundationin jäsen heinäkuusta 2015 lähtien. Yrityksellä on yhteensä 49 tavarantoimittajaa. Reilusti yli puolet tekstiilituotteista (56,22 %) valmistetaan Euroopassa. Tämä vahva keskittyminen Eurooppaan on tärkeää Ortovoxille. Vuosina 2019-2020 auditoitiin yksi lippalakkivalmistaja ja vaatevalmistaja Kiinassa sekä kaksi Romaniassa. Tämä tarkoittaa, että 94,06 % tuotantomäärästä tulee nyt niin sanotuista ei-riskimaista tai auditoiduilta tehtailta.

    Miten ORTOVOX ohjaa tuotanto-olosuhteita?

    Työntekijöiden, asiakkaiden ja liikekumppaneiden oikeudenmukainen kohtelu on ORTOVOXin prioriteetti. Brändi on ollut ALLIANCE FOR SUSTAINABLE TEXTILES -aloitteen ja FAIR WEAR FOUNDATIONin (FWF) jäsen vuodesta 2015 lähtien. Yrityksen sitoutuneisuus oikeudenmukaisiin työoloihin sai vuonna 2018 FAIR WEAR FOUNDATION LEADER -STATUKSEN. Siitä lähtien yrityksellä on ollut tämä asema, FWF:n korkein palkinto.
    ORTOVOX on asettanut tavoitteekseen säilyttää FAIR WEAR FOUNDATION:N LEADER-STATUS. FWF:n tila tarkistetaan vuosittain ja vaatii siksi jatkuvaa kehittämisprosessia. ORTOVOXille tämä tarkoittaa konkreettisesti sitä, että brändi on aina sitoutunut tehostamaan ja sosiaalisesti vastuullisempaan tuotannon suunnitteluun. Riippumattomat tilintarkastajat tarkastavat tuotantotilojen työolot osana FWF:n jäsenyyttä ja ORTOVOX seuraa tarvittavia parannustoimenpiteitä. Status sisältää myös sitoutumisen toimeentuloon turvallisessa ja vaarattomassa työympäristössä. ORTOVOX pyrkii myös parantamaan kaikkien tuottajien kemikaalien ja ympäristön hallintaa toimintasuunnitelmassa.

    Mistä ORTOVOXissa käytetty villa on peräisin?

    Vuodesta 1988 lähtien kaikki ORTOVOX-vaatteissa on pyörinyt villan ympärillä. Yritystä pidetään tässä edelläkävijänä - se on ainoa yritys, joka tarjoaa tätä luonnollista ja tehokasta toiminnallista kuitua ensimmäisestä kolmanteen kerrokseen. Käytännössä tämä tarkoittaa alusvaatteista, merinovillaisista pohjakerroksista, erityyppisistä merinovillasta valmistetuista fleecetakeista tuulitakkeihin tai lämmittäviin talvitakkeihin. Villaa käytetään jopa nopeasti kuivuvana toiminnallisena kuituna joidenkin ORTOVOX-reppumallien takaosassa. Eläinten hyvinvointi – villa-asiantuntijana erityisesti lampaiden hyvinvointi – määrää sen, mitä ORTOVOXilla teemme. Siksi ORTOVOX julkaisi ORTOVOX WOOL PROMISE (OWP) omana villastandardinaan vuonna 2017 yli kaksi vuotta kestäneiden keskustelujen jälkeen villantuottajien ja tavarantoimittajien. Responsible Wool Standard (RWS) -standardiin perustuva OWP noudattaa entistä kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa: Säännölliset RWS-auditoinnit keskittyvät eläinten hyvinvoinnin, maatilan ja maanhoidon sekä teurastuksen ja kuljetuksen osa-alueisiin. Lisäksi kokoamme kerran vuodessa OWP-viljelijät, eläinsuojelujärjestöt ja eläinlääkärit yhteiseen pyöreän pöydän keskusteluun, jossa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja haasteista sekä vaihdetaan parhaita käytäntöjä. Vahvistamme näin läheisiä henkilökohtaisia suhteitamme OWF-tilojemme kanssa, mutta teemme myös tärkeää uraauurtavaa työtä jo toimitusketjumme alussa. Tänä vuonna pyöreän pöydän keskustelussa oli kyse ilmastonsuojelusta.

    ORTOVOX ja kestävä kehitys

    ProtACT 2024 on ORTOVOXin kestävän kehityksen strategia. ProtACT 2024 yhdistää yhtiön ydinarvoihin perustuen olemassa olevat aloitteet ja sitovat tavoitteet, jotka on tarkoitus toteuttaa vuoteen 2024 mennessä.
    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite