1. Osprey

  KYTE 66
  200,00 €
  Maksu erissä alkaen 12,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 3 väriä

  OCEAN BLUE
  PURPLE CALLA
  GREY ORCHID

  Naisten Kyte-mallisto soveltuu ympärivuotiseen retkeilyyn ja vaellukseen. Tämä laadukas rinkka on omiaan viikonloppuretkille ja vaelluksille, kun kantamukset pysyvät kohtuullisina. Mukana sadesuoja. Tilavuus 66 l. Paino 1770 g.

 2. Osprey

  KYTE 46
  180,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 3 väriä

  OCEAN BLUE
  GREY ORCHID
  PURPLE CALLA

  Naisten Kyte-mallisto soveltuu ympärivuotiseen retkeilyyn. Tämä laadukas, tukeva reppu on omiaan viikonloppuretkille ja silloin, kun kantamukset pysyvät kohtuullisina. Tilavuus 46 l. Paino 1610 g.

 3. Osprey

  KYTE 36
  170,00 €
  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 3 väriä

  OCEAN BLUE
  GREY ORCHID
  PURPLE CALLA

  Naisten Kyte-mallisto soveltuu ympärivuotiseen retkeilyyn. Tämä laadukas, tukeva reppu on omiaan viikonloppuretkille ja silloin, kun kantamukset pysyvät kohtuullisina. Tilavuus 36 l. Paino 1450 g.

Osprey Kyte on erinomainen reppu ympärivuotiseen retkeilyyn. Se on naisille suunniteltu reppu- ja rinkkamallisto, jossa on useita retkeilyä helpottavia yksityiskohtia. Siinä on mm. joustava verkkotasku edessä ja lantiovyössä vetoketjulliset taskut. Juomajärjestelmälle, vaellussauvoille ja Straightjacket™- kompressiopussille on repussa omat paikkansa samoin kuin jäähakulle. Osprey Kyte ei jätä naista pulaan pidemmälläkään reissulla ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta se on juuri naisen helppo kantaa.