Osprey AG reput ja rinkat

Ospreyn uusi AG-kantojärjestelmä tekee retkistäsi entistäkin miellyttävämpiä. AG, Anti Gravity, tarkoittaa Ospreyn repuissa ja rinkoissa kantojärjestelmää, jossa koko kantojärjestelmä on luotu yhdeksi kolmiuloitteiseksi kokonaisuudeksi, joka mukautuu kantajansa kehoon ennennäkemättömällä tavalla. AG-kantojärjestelmä on erinomaisen tukeva ja lisäksi tuuletettu. Jopa lantiovyö on tuuletettu, ensimmäisenä kantojärjestelmänä maailmassa.

Olitpa matkaamassa kuumissa olosuhteissa tai vaeltamassa Tunturi-Lapin puuttomalla tundralla, saumaton verkko ja 3D cavity selkäpaneeli tuovat kantajalle ennenkokemattoman tuuletuksen selkään sekä kantomukavuuden suuriakin kuormia kantaessa. 

Osprey AG rinkat Show all Rinkat VarusteetReput rinkat ja laukutRinkat

Osprey AG kantojärjestelmän ominaisuudet

AG päiväreput Show all Reput VarusteetReput rinkat ja laukutReput

 • Osprey

  MANTA AG 28
  130,00 €
  Maksu erissä alkaen 10,00 € / kk Klarnalla
  Lue lisää

  SPRUCE GREEN

  Aktiivisen ihmisen käytännöllinen päiväreppu poluille ja pyöräilyyn. Hyvät kiinnityspisteet kypärälle ja sauvoille sekä paikka juomajärjestelmälle. Erityisen hengittävä AG-kantojärjestelmä. Tilavuus 28 l. Paino 1220 g.

 • Osprey

  MIRA AG 26
  130,00 €
  Maksu erissä alkaen 10,00 € / kk Klarnalla

  BONDI BLUE

  Aktiivisen ihmisen mukava ja käytännöllinen päiväreppu poluille ja pyöräilyyn. Naisille suunnitellun repun selkämys, olkaimet ja lantiovyö on mitoitettu naisen ruumiinrakenteen mukaan. Tilavuus 26 l. Paino 1180 g.

AG lapsenkantorinkat Show all Lastenkantorinkat VarusteetReput rinkat ja laukutLastenkantorinkat

Suosituimmat Osprey-reput Show all Osprey TuotemerkitOsprey