Osprey AG reput ja rinkat

Ospreyn uusi AG-kantojärjestelmä tekee retkistäsi entistäkin miellyttävämpiä. AG, Anti Gravity, tarkoittaa Ospreyn repuissa ja rinkoissa kantojärjestelmää, jossa koko kantojärjestelmä on luotu yhdeksi kolmiuloitteiseksi kokonaisuudeksi, joka mukautuu kantajansa kehoon ennennäkemättömällä tavalla. AG-kantojärjestelmä on erinomaisen tukeva ja lisäksi tuuletettu. Jopa lantiovyö on tuuletettu, ensimmäisenä kantojärjestelmänä maailmassa.

Olitpa matkaamassa kuumissa olosuhteissa tai vaeltamassa Tunturi-Lapin puuttomalla tundralla, saumaton verkko ja 3D cavity selkäpaneeli tuovat kantajalle ennenkokemattoman tuuletuksen selkään sekä kantomukavuuden suuriakin kuormia kantaessa. 

Osprey AG rinkat Show all Rinkat VarusteetReput rinkat ja laukutRinkat

Osprey AG kantojärjestelmän ominaisuudet

AG päiväreput Show all Reput VarusteetReput rinkat ja laukutReput

 • Osprey

  MIRA AG 26

  104,00 €

  130,00 €

  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  BONDI BLUE

  Aktiivisen ihmisen mukava ja käytännöllinen päiväreppu poluille ja pyöräilyyn. Naisille suunnitellun repun selkämys, olkaimet ja lantiovyö on mitoitettu naisen ruumiinrakenteen mukaan. Tilavuus 26 l. Paino 1180 g.

 • Osprey

  MANTA AG 28

  104,00 €

  130,00 €

  Maksu erissä alkaen 11,00 € / kk Klarnalla

  SPRUCE GREEN

  Aktiivisen ihmisen käytännöllinen päiväreppu poluille ja pyöräilyyn. Hyvät kiinnityspisteet kypärälle ja sauvoille sekä paikka juomajärjestelmälle. Erityisen hengittävä AG-kantojärjestelmä. Tilavuus 28 l. Paino 1220 g.

AG lapsenkantorinkat Show all Lastenkantorinkat VarusteetReput rinkat ja laukutLastenkantorinkat

 • Osprey

  POCO AG

  264,00 €

  330,00 €

  Maksu erissä alkaen 14,00 € / kk Klarnalla

  Yhteensä 3 väriä

  BLACK
  IVY GREEN
  SEASIDE BLUE

  Lastenkantorinkka Ospreyn muista rinkoista tutulla, tukevalla ja ilmavalla AntiGravity™ -kantojärjestelmällä. AG-kantojärjestelmä jakaa painon kantajalle tasaisesti ja tekee kantamisesta lämpimässäkin kelissä mukavaa. Tilavuus 20 l. Paino 3130 g.

 • Osprey

  POCO AG PLUS
  370,00 €
  Maksu erissä alkaen 17,00 € / kk Klarnalla

  BLACK

  Lastenkantorinkka Ospreyn muista rinkoista tutulla, tukevalla ja ilmavalla AntiGravity™ -kantojärjestelmällä ja irrotettavalla päivärepulla. AG-kantojärjestelmä jakaa painon kantajalle tasaisesti. Tilavuus 26 l. Paino 3480 g.

 • Osprey

  POCO AG PREMIUM
  400,00 €
  Maksu erissä alkaen 18,00 € / kk Klarnalla

  BLACK

  Lastenkantorinkka Ospreyn muista rinkoista tutulla, tukevalla ja ilmavalla AntiGravity™ -kantojärjestelmällä ja irrotettavalla päivärepulla. AG-kantojärjestelmä jakaa painon kantajalle tasaisesti. Tilavuus 39 l. Paino 3770 g.

Suosituimmat Osprey-reput Show all Osprey TuotemerkitOsprey