Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Panama Jack

    Panama Jack on 100% espanjalainen kenkäbrändi, joka on ollut jo vuosia huippusuosittu Euroopassa. Kengät valmistetaan Espanjassa, Elchen tehtaalla. Kengät ovat kestäviä, hyvälaatuisia ja jaloille mukavat. Panama Jack on mukana tukemassa vastuullisuutta, hyväntekeväisyyttä sekä kulttuuria erilaisissa ohjelmissa ympäri maailmaa.

    Espanjalainen ja 100% espanjassa valmistettu jalkine. Perustettu 1989 Elchessä, Valencian maakunnassa. Valmistaa kestäviä, hyvälaatuisia ja mukavia jalkineita. 

    Vastuullisuus: Merkki on mukana useissa hyväntekeväisyyttä ja kulttuuria tukevissa projekteissa ympäri maailmaa:

    • Ruta Quetzal: vuodesta 1992 Panama Jack on ollut mukana nuorten kulttuuriprojektissa, joka vie joka vuosi yli 300 nuorta ympäri maailmaa tutustumaan Etelä-Amerikan ja Espanjan kulttuureihin, sekä historiaan. 
    • Vicente Ferrerin säätiö: Panama Jack on tukenut vuodesta 2002 Vicente Ferrer säätiötä, joka on jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan tukenut Intian köyhimpiä alueita. Säätiön prioriteetit on tukea koulutusta, terveyttä, naisten tasa-arvoa, asuinrakentamista, vammaispalveluja sekä ympäristöä. Alueellista tukea annetaan lähinnä rakentamalla infrastruktuuria, luomalla työpaikkoja ja rakentamalla kouluja. 
    • Un abrazo de luz säätiö: paikallinen yhteistyö projekti Panama Jackin kotikaupungissa Elchessä. Tukee syrjäytyneitä nuoria ja lapsia.

     

    Lue lisää
    Suodatin
    16 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite