Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    TILAA UUTISKIRJE - VOITA 500 € LAHJAKORTTI »

    Pomar

    Pohjolaan suunniteltu. Suomalaiselle muotoiltu. Hyvin tehty - vuodesta 1960.

    Pomar on suomalainen perheyritys ja kenkien valmistaja jo kolmannessa sukupolvessa. 

    Kaikki Pomarin kengät valmistetaan omassa tehtaassa Viron Pärnussa. Näin voidaan varmistaa korkea laatu, hyvät työ-olot, tuotteiden turvallisuus ja tekemisen ympäristövaikutukset.

    Pohjolan luonto ja sen neljä vuodenaikaa ovat suurimmat innoittajat Pomarille. Kenkien selkeä muotokieli, funktionaalisuus, laatu ja pohjoisten olosuhteiden ymmärrys juontavat juurensa tästä maaperästä. Jalkineet tuovat elämään rennon tyylikästä ja toimivaa arjen luksusta. 

    Pomarin tarina sai alkunsa Pomarkussa vuonna 1960. 1970-luvulla Pomar valmisti pitkään Suomen myydyintä kenkää Pehmistä. Kenkäpareja myytiin yli miljoona paria.  Pehmiksistään tunnettiin muiden muassa Spede Pasanen ja ne olivat monen miehen luottokengät.

    Erityinen Pomarin vahvuus on vedenpitävät ja hengittävät GORE-TEX® -jalkineet. Laatu on aina ollut Pomarille ensiarvoisen tärkeää, ja Pomar on saanut Gore-Texin auditoinnissa korkeimmat koskaan annetut laatupisteet vuonna 2012.

    Pomarille on tärkeää, että mallistosta välittyy ajan henki Pomarin omalla muotokielellä, jonka ytimessä ovat selkeys, toimivuus ja raikas pohjoismainen elämäntapa. Yksi 2010-luvun suosikkimalleista on GORE-TEX® -huopasaapas, joka on saanut innokkaan vastaanoton.

    Lue lisää
    Suodatin
    25 tuotetta

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite