/tapahtumat//yritys/vuodesta-1928//asiakaspalvelu/yritysmyynti//yritys/sv/information-om-partioaitta/

Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Prana

    Pranan perustivat Beaver Theodosakis ja hänen vaimonsa vuonna 1992 USA:ssa, Kaliforniassa. He harrastivat kiipeilyä ja joogaa, ja halusivat tarjota nuorille harrastajille jotakin uutta: mahdollisimman joustavia ja mukavia vaatteita kiipeilyyn ja joogaan.

    Vaatteiden tulisi olla myös hyvin kestäviä ja soveltua ulkoilmakäyttöön. Niinpä he ottivat yhteyttä maailman parhaisiin kalliokiipeilijöihin ja tunnetuimpiin joogeihin, ja pyysivät heitä mukaan tuotekehitykseen – ja he ovat edelleen tiiviisti mukana parantamassa tuotteita ja kehittämässä niitä edelleen.

    Prana on laajentanut mallistoaan puhtaasta kiipeilystä ja joogasta yleisesti ulkoiluun ja siihen liittyvään elämäntapaan – heidän vaatteitaan voi ostaa ja käyttää kuka tahansa, joka arvostaa ympäristöä ja terveyttään, ja haluaa vaikuttaa näihin asioihin ostovalinnoillaan.

    Ekologisuus ja työntekijöiden olot ovat aina olleet perustajille tärkeitä. ”Haluamme tehdä muutakin kuin liiketoimintaa, haluamme antaa inspiraatiota ja tehdä positiivisia muutoksia”, sanoo perustaja Beaver Theodosakis Pranan nettisivuilta löytyvässä videoesityksessä.

    Jo melko pian perustamisensa jälkeen Prana liittyi mukaan Organic Exchangeen, jossa mm. Patagonia on myös mukana. Prana käyttää vaatteissaan paljon orgaanista puuvillaa sekä kierrätettyjä materiaaleja. Viisi vuotta sitten se meni mukaan tuulivoimaprojektiin. Prana on ollut Bluesign Systems Partner huhtikuusta 2012 lähtien, ja sillä on ollut Fair Trade Certified Apparel -tunnus jo neljä vuotta ja se on the Fair Labor Association jäsen. Tämä hyödyttää suoraan puuvillan viljelijöitä ja työntekijöitä, jotka ompelevat vaatteet.

    Prana on sanskriitin kieltä ja tarkoittaa elämänvoimaa.

    Lue lisää

    Suodatin
    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6587.54 km)

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite