Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaraston tyhjennys 11.3. asti »

    Raiski

    Raiski on suomalainen, 1977 perustettu vaatebrändi, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaatteita erikokoisille ja -mallisille naisille. Yritystä ohjaavana ajatuksena on tarjota tyylikkäitä ja sopivia vaatteita kaikille naisille koosta, vartalonmallista tai ulkonäöstä riippumatta ja tarjota kaikille yhtäläinen mahdollisuus ulkoiluun, liikkumiseen sekä elämästä nauttimiseen ja samalla näyttää vielä hyvältä.

    Raiskin taustalla on neljä suomalaista, erikokoista ja eri-ikäistä naista, joilla on kaikilla sama intohimo suunnitella ja valmistaa hyvännäköisiä ja käytössä mukavia vaatteita kaikenmallisille naisille.

    Mitoitus muotojen mukaan – R+

    Jokainen vartalo on erikokoinen ja –muotoinen. Mitoituksella saadaan jokaisen vartalon parhaat ominaisuudet esille ja vaate istumaan mahdollisimman hyvin. Raiskin R+ mitoitus on suunniteltu kurvikkaille naisille.

    R+ mitoituksen takeissa rinnan ympäryydellä on reilummin tilaa. Sen muodossa ja mitoituksessa on huomioitu myös kerrospukeutuminen. Takkien vyötärön ympärys on valmiiksi reilumpi, huomioiden näin varsinkin niin sanotut omenavartaloiset naiset. Mallista riippuen, vyötäröllä voi olla myös säätömahdollisuus. Myös lantiolle on jätetty enemmän tilaa. Kaksilukkoisen vetoketjun avaaminen helmasta tuo lisätilaa ja parantaa käyttömukavuutta esimerkiksi istuessa.

    R+ mitoituksen housuissa vyötärön ympärysmitta ja muoto on suunniteltu riittävän väljäksi niin sanotuille omenavartaloisille, mutta kuitenkin istuvaksi. Lisäksi vyötärörakenne on mallista riippuen joko joustava tai siinä on vyötärölenkit. Lantion muotoilu ja väljyys antavat käyttömukavuutta ja liikkumatilaa.
    Lue lisää
    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite