Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talvivaraston tyhjennys 11.3. asti »

    Reima

    Reiman kestävien ulkoiluvaatteiden avulla lapset voivat leikkiä raittiissa ilmassa säällä kuin säällä. Kulutusta kestävät materiaalit tekevät jokaisesta seikkailusta, mutkattomista leikkauksista ja iloisista väreistä suosikkisi. Ajattoman muotoilun ja laadukkaiden materiaalien ansiosta vaatteet sopivat useiden sukupolvien lapsille. Säädettävät helmat ja joustavat hihansuut helpottavat takkien ja housujen säätämistä. Tuotteet on viimeistelty hyödyllisillä yksityiskohdilla, kuten vetoketjut leukasuojalla, suurilla taskuilla ja heijastimilla.

    Yritys

    Suomalainen Reima on valmistanut ulkoiluvaatteita 0-12-vuotiaille lapsille vuodesta 1944. Yritys kehittää kaikkiin sääolosuhteisiin soveltuvia turvallisia vaatteita, jotka edistävät leikkimistä ja luonnossa olemista. Reiman perusti sotilasvaatevalmistaja Pallo-Paita Oy Kankaanpäässä. 1950-luvulla erikoiskehitetyistä kankaista valmistetut, kulutusta kestävät lastenvaatteet tulivat tunnetuksi Suomen rajojen ulkopuolella kaikkialla Skandinaviassa ja Keski-Euroopassa. Nykyään yhtiö työllistää noin 100 työntekijää Suomessa ja noin 120 työntekijää muissa maissa ja myy vaatteitaan 30 vientimaahan.

    Pääkonttori ja valmistus

    Pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Tuotanto tapahtuu Baltian maissa, Kaukoidässä ja Kiinassa.

    Miten Reima valvoo tuotanto-olosuhteita?

    Kaikkien Reiman tavarantoimittajien ja tuottajien tulee allekirjoittaa ja noudattaa yhtiön toimintaohjetta, joka sisältää muun muassa sosiaaliset normit ja ihmisoikeudet. Tämä tarkoittaa paikallisten lakien noudattamista, lapsi- ja pakkotyön kieltämistä, palkkojen ja etuuksien, työajan säätelyä, syrjinnän, häirinnän ja väärinkäytön välttämistä, mukaan lukien yhdistymisvapaus ja työehtosopimusneuvottelut, terveys- ja turvallisuuskysymykset ja eettinen käyttäytyminen. Reima tarkistaa vaatimustenmukaisuuden säännöllisesti ja vierailee jokaisella tuotantopaikalla vähintään kerran vuodessa. Yhtiö on myös BSCI:n jäsen, jonka riippumattomat tilintarkastajat tekevät säännöllisesti pistokokeita. Reima on liittynyt sopimukseen, joka edistää rakennusten turvallisuutta ja paloturvallisuutta Bangladeshissa.

    Reima ja kestävä kehitys

    Logistiikassa käytetään vain ekologisesti parasta vaihtoehtoa. Lentorahtia vältetään ja pakkausmateriaalien käyttö minimoidaan. Materiaalikehitys keskittyy kierrätettävien tai kierrätettävien tekstiilien käyttöön ja pitkään käyttöikään, jotta jokaista Reima-tuotetta voi käyttää useampi kuin yksi lapsi.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite