Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Secrid

    Secrid lompakot ja korttikotelot ovat RFID-suojattuja, joka tarkoittaa, ettei korttejasi voi luvatta etälukea. Videolla tuotteiden toimintaa avataan tarkemmin.

    Tyylikkäät ja käytännölliset Secrid-turvalompakot ja korttikotelot ovat kahden arvostetun hollantilaisen suunnittelijan kehittelemiä. Tarina on vanha tuttu: tarpeeksi laadukkaita ja sopivia tuotteita ei markkinoilta löytynyt, joten tuote oli itse kehitettävä ja valmistettava.

    Secrid toi vuonna 2009 markkinoille ensimmäisen turvalompakon Secrid Cardprotector ja voitti Red Dot -muotoilupalkinnon vuonna 2010.

    SUOJAA KORTTISI!

    Useimmissa uusissa pankkikorteissa, luottokorteissa ja henkilökorteissa on RFID-siru ja antenni, jotka mahdollistavat langattoman yhteyden (RFID = Radio Frequency Identification). Lähimaksuominaisuus maksukorteissa toimii juuri tällä teknologialla.

    Tämä ominaisuus on hyvä, mutta se sisältää riskejä, sillä RFID-kortteja pystytään skannaamaan ja etälukemaan. Henkilökohtaisten tietojen ja rahan varastaminen voi tapahtua ilman, että huomaat mitään. Kun RFID-kortit ovat kokonaan Cardprotectorin sisällä, langaton yhteys estetään ja kortit ovat täysin turvassa. Kun kortteja liu’utetaan ulos 30 millimetriä, langaton signaali on heikko, mutta tarpeeksi vahva muodostamaan yhteyden lyhyillä etäisyyksillä. Tällä tavoin yksityisyytesi on turvassa parhaalla mahdollisella tavalla.

    VALMISTETTU HOLLANNISSA

    Vuoteen 2009 asti nahkateollisuus oli käytännössä hävinnyt Alankomaista suosiessaan halpatuotantomaita. Secrid on tuonut tämän teollisuusmuodon takaisin Alankomaihin.

    Kehittämällä merkittävän erilaisen tuote- ja tuotantoprosessin lompakoita tuotetaan isolla mittakaavalla jälleen Alankomaissa, tehokkaammin ja puhtaammin kuin ikinä ja Hollannissa ennennäkemättömissä määrissä. Tiivis yhteistyö 40 tavarantoimittajamme kanssa on myös tärkeässä asemassa, Vlaardingenin ompeluverstaalta Leidenin sosiaaliseen yritykseen. Tuotettuna hyvissä oloissa ja ympäristöä huomioiden Secrid on luonut yli 200 työpaikkaa Alankomaissa.

    Lue lisää

    double-arrows-up
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite